ЛОНДОН (АП) — Ключова точка в плана на британското правителство

...
ЛОНДОН (АП) — Ключова точка в плана на британското правителство
Коментари Харесай

Ключова точка в плана на Великобритания за изпращане на мигранти в Руанда се очаква да стане закон

ЛОНДОН (АП) — Ключова точка в проекта на английското държавно управление да изпрати някои търсещи леговище на еднопосочно пътешестване до Руанда е се чака да стане закон тази седмица, само че съперниците възнамеряват нови правни провокации, които биха могли да задържат полетите за депортиране.

Очаква се законопроект, ориентиран към превъзмогване на блокирането на Върховния съд на Обединеното кралство за изпращане на мигранти в Руанда, да бъде признат от Народното събрание тази седмица, откакто държавното управление преодолява напъните да го смекчи в Камарата на лордовете.

Планът за Руанда е основен за обещанието на министър-председателя Риши Сунак да „ спре лодките “, докарващи неупълномощени мигранти в Обединеното кралство, и Сунак неведнъж сподели, че дълго отлаганите първи полети ще излетят до юни.

Изминаха две години, откогато Англия и Руанда подписаха съглашение, съгласно което мигрантите, които пресичат Ламанша в дребни лодки, се изпращат до Източна Африка страна, където биха останали з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР