ЛОНДОН (АП) — Един актьор няма да се изнерви, докато

...
ЛОНДОН (АП) — Един актьор няма да се изнерви, докато
Коментари Харесай

Един актьор няма да е нервен на филмовите награди BAFTA. Това е Дейвид Тенант, водещият

ЛОНДОН (АП) — Един артист няма да се изнерви, до момента в който камерата се появява за непосредствен проект на филмовите награди на Британската академия.

Дейвид Тенант е хазаин на неделната гала в Лондон и споделя, че е по-спокойно да си церемониалмайстор, в сравнение с номиниран.

„ Запазвам си правото да се свържа с вас в нощта на 18 февруари, когато съм треперейки в ъгъла, получавайки някаква паническа офанзива “, споделя той. „ Чувствам се като доста привилегирована позиция да бъдеш, само че без нервността да се чудиш дали си спечелил или не. Не е нужно да подготвяте дребна небрежно надраскана тирада на гърба на плика. Какви чучулиги. “

И до момента в който комедиантите са подложени на интензивно наблюдаване, когато са домакини на гала по награждаването, Тенант споделя, че има по-малко напън върху актьорите.

„ Това, че не съм ежедневна работа, е нещо като преимущество “, признава той. „ Няма толкоз огромни упования, тъй като това не е това, което върша. Така че, в случай че го направя извънредно, тогава каква е вредат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР