ЛОНДОН (AP) — Британският премиер Риши Сунак се представи като

...
ЛОНДОН (AP) — Британският премиер Риши Сунак се представи като
Коментари Харесай

Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак залага, че по-спокойните икономически условия ще го накарат да бъде преизбран

ЛОНДОН (AP) — Британският министър председател Риши Сунак се показа като изчерпателен и учреден на доказателства. Ето за какво неговият риск да свика общи избори в Обединеното кралство за 4 юли пристигна като такава изненада.

Тези персонални черти трябваше да бъдат качества, които биха го харесали на английските гласоподаватели след хаоса на двамата му прародители в най-високата позиция, Борис Джонсън и Лиз Тръс.

Но в случай че изследванията на публичното мнение преди изборите се окажат правилни, той не е изместил циферблата доста, в случай че въобще го направи. Смята се, че главната опозиционна Лейбъристка партия изпреварва консерваторите, които са на власт от 2010 година

Сунак стана министър-председател през октомври 2022 година, когато размени своя предходник Тръс и се наложи като конюшня чифт ръце, откакто Тръс разбуни финансовите пазари с провален проект за нефинансирани данъчни облекчения.

Сунак предизвести членовете на Консервативната партия, че нейният стопански проект е необмислен и ще аргументи хао...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР