ЛОНДОН (AP) — Британският премиер Риши Сунак и лидерът на

...
ЛОНДОН (AP) — Британският премиер Риши Сунак и лидерът на
Коментари Харесай

Сунак и Стармър в Обединеното кралство се борят да бъдат чути, тъй като шумен протест помрачава финалния им предизборен дебат

ЛОНДОН (AP) — Британският министър председател Риши Сунак и водачът на Лейбъристката партия Кийр Стармър се бореха да предадат своите послания през първата половина на техния разгорещен заключителен ефирен спор за предизборната акция в Обединеното кралство в сряда, до момента в който протестиращите заглушиха отговорите си.

Двамата политици, които се борят да станат водач на Англия след изборите на 4 юли, се изправиха онлайн по BBC. В началото на събитието се чуха неразличими, само че мощни крясъци отвън залата на университета Нотингам Трент в централна Англия, където пропалестински стачкуващи се бяха събрали извън.

Водещият Мишал Хюсеин призна за разсейването, което продължи до момента в който двамата политици си разменяха лафове за нравственос, налози и миграция. Протестът е част от английската народна власт, означи тя.

Нито Стармър, нито Сунак загатнаха митинга. Шумът, въпреки и да понижа през втората половина на дебата, докара до комплициран завършек на поредност от диспути, в които Стармър, Сунак и други п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР