ЛОНДОН (AP) — Британски полицай беше отстранен от длъжност в

...
ЛОНДОН (AP) — Британски полицай беше отстранен от длъжност в
Коментари Харесай

Служител на полицията в Обединеното кралство беше отстранен от длъжност, след като се появи видео, което показва как мъж е ритан в главата

ЛОНДОН (AP) — Британски служител на реда беше отхвърлен от служба в четвъртък, откакто видео, оповестено в обществените медии, наподобява демонстрира по какъв начин той рита и тъпче главата на мъж, легнал на пода на летището в Манчестър.

Полицията на Манчестър сподели, че случаят е станал, до момента в който полицията е била извикана, с цел да спре сборичкване на терминал две на летището във вторник. Трима служители на реда са били нападнати, като единият е със строшен нос. И тримата се нуждаеха от болнично лекуване. Четирима души бяха задържани.

„ Ние разбираме дълбоката угриженост, която беше необятно изразена пред нас, и ще продължим да се срещаме и обсъждаме тези усеща с жителите на Голям Манчестър и определените представители, до момента в който се организира това без значение следствие, ”, се споделя в изказване на полицията.

Инцидентът пристигна на фона на възходящото съмнение към полицията във Англия след изказвания за несъразмерна приложимост на мощ против етнически малцинства и кавги, включващи двама настоящи служители на реда, коит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР