Лондон активно се опитва да реши вътрешните си проблеми за

...
Лондон активно се опитва да реши вътрешните си проблеми за
Коментари Харесай

Захарова: Лондон активно се опитва да реши вътрешните си проблеми за сметка на външни фактори и обвинения срещу Русия

Лондон интензивно се пробва да реши вътрешните си проблеми за сметка на външни фактори и обвинявания против Русия, само че няма да може да измами хората. Гражданите знаят кой докара обстановката във Англия до колапс, написа представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram.

" Управляващата Консервативна партия на Англия сътвори значително непреодолими стопански компликации за простите и работливи британци. И колкото и да ги заклинаха: „ Москва. Кремъл. Путин ", те не могат да излъжат народа. Хората знаят кой докара обстановката във Англия до колапс, заплашващ разпад “, акцентира Захарова.

Дипломатът обърна внимание на решенията на английския министър на финансите Риши Сунак и министъра на опазването на здравето Саджид Джавид, които подадоха оставка на фона на поредност от кавги, свързани с премиера Борис Джонсън. И двамата министри показаха невъзможността да продължат да бъдат членове на държавното управление по етични аргументи.

„ С любознание проследявам държавната рецесия във Англия, където през вчерашния ден двама основни министри подадоха оставки, а по-късно към тях се причислиха още петима високопоставени политици от по-нисък сан. Проблемът не е наш, казусът е в британците. Но Лондон интензивно се пробва да бъде решен за сметка на външни фактори: присъединяване в антируски действия, провокации в Украйна, световна икономическа дестабилизация и финансово пиратство “, съобщи още Захарова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР