ЛОНДОН — Може да се каже, че мечтите на Ричард

...
ЛОНДОН — Може да се каже, че мечтите на Ричард
Коментари Харесай

Човек, прекарал години в изграждането на Айфеловата кула със 700 000 кибритени клечки, може да бъде отказан световен рекорд за използване на грешни кибритени клечки

ЛОНДОН — Може да се каже, че фантазиите на Ричард Плауд да направи най-високата статуя от кибритени клечки в света може да са изчезнали в пушек.

Французинът прекара последните осем години в усърдно сглобяване на 706 900 кибритени клечки, с цел да направи 23,6-футов модел на Айфеловата кула, като елементарно надмина съществуващия връх с 2 фута.

Но, споделя той, предходната седмица Книгата на международните върхове на Гинес имаше неприятни вести за него: Той употребява неверен вид кибритени клечки, с цел да се класира за връх - тъй като те не бяха налични в комерсиалната мрежа.

" Съдиите от Книгата на Гинес произнесоха присъдата си, без в действителност да са видели моята кула в действителния живот ", написа той във Фейсбук.

Плауд, общински чиновник на локална власт, сподели, че Гинес му е споделил, че кибритените клечки би трябвало да се оферират в комерсиалната мрежа и не могат да се режат, разглобяват или изкривяват до неразбираемост.

„ Тъй като кибрит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР