Лом. Полицията е разкрила оранжерия за канабис при проверка в

...
Лом. Полицията е разкрила оранжерия за канабис при проверка в
Коментари Харесай

Монтана: Полицията е разкрила оранжерия за канабис при проверка в частен дом в Лом

Лом. Полицията е разкрила оранжерия за канабис при инспекция в частен дом в Лом. Това оповестиха от ОДМВР – Монтана . На 25 юни след сигнал за владеене на наркотични субстанции криминалисти от районно управление (на МВР) - Лом са провели профилирана полицейска интервенция, при която са направили инспекция в частен дом в гр. Лом, населяван от 26-годишен престъпно проявения и осъждан ломски гражданин. При осъщественото претършуване на втория етаж на къщата са открити и конфискувани 28 стъклени буркана, съдържащи общо 29,97 кг суха зелена листна маса канабис, 37 полиетиленови пликчета със семена от разнообразни сортове канабис, 2 кутии със 131 грама бяло прахообразно вещество и 3 електронни везни. В помещение на първия етаж на къщата е открита железна структура с полиетиленово було, обособена като оранжерия за развъждане на канабис, с инсталирани уреди за вентилация, осветяване, затопляне, надзор на влажността и поливане. От помещението са конфискувани влагоабсорбатор, 3 мелнички за канабис, още една железна структура с полиетиленово було, която не е инсталирана, препарати за растителна отбрана, за торене и регулация на киселинноста на почвата и 32 празни саксии със следи от пръст в тях.
Над окачен таван от дървени летви криминалистите намерили укрити револвер – револвер със срязана цев и премахнат сериен номер, 163 патрона от друг диаметър и 14 гилзи. От къщата са конфискувани още мобилни телефони и сим карти.
По случаите са формирани досъдебни производства. 26-годишният е арестуван за период от 24 часа в районно управление (на МВР) Лом.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР