Лолита Османова си спретна обяд с приятелки в Ню Йорк

...
Лолита Османова си спретна обяд с приятелки в Ню Йорк
Коментари Харесай

Лолита на Гришо си устрои парти ала „Сексът и градът“ с тенис съпруги!

Лолита Османова си спретна обяд с приятелки в Ню Йорк но „ Сексът и градът “. Компания на 28-годишната половинка на Григор Димитров вършиха единствено тенис съпруги и техните деца, а фотосите oт събитието бяха озаглавени „ Първи женски брънч за годината “.

Веселата групичка избра за задачата италианския ресторант „ Бела Блу “. Освен Лола имаше още една рускиня Дария, която е омъжена за втория в света Даниил Медведев. Двамата са комшии на Османова и Димитров в Монако , какъвто е и казусът с Давид Гофен (бел) и приятелката му Стефани Тучито, също участвала на брънча. На него Франция бе показана от Сюзьн Шарди със сина си от Жереми Стоун, както и от Клеманс Пуй със 7-месечната си дъщеричка Роузи от Лука.

По-късно Лолита още веднъж имаше мотив да се наконти, тъй като беше изведена на вечеря на свещи oт обичаното си момче. Григор, който започва нощес на US Open, даде обстойно изявление пред уеб страницата на АТР на тематика мода. Той довери, че един от обичаните им дизайнери е Рик Оуенс, написа " Телеграф ".

„ Прави доста бохемски, отпуснати облекла. Винаги съм се вдъхновявал от него, тъй като климатът в Европа е по-различен, в сравнение с в Щатите. Зимата от време на време е доста дълга, а преди този момент имаме хладна есен, тъй че нерядко се постанова да носим многопластови тоалети. Вече нямаме опция да вървим по заведения за хранене толкоз постоянно, колкото преди, тъй че през множеството време облеклото ми е много семпло и скромно.

 

Докато съм в Ню Йорк, се обличам пo-съвременно. Не се мятам от едната прекаленост в другата. Проправям си личен път. “ 30-годишният хасковлия показа, че най-вече обича да пазари в Лондон и Лос Анджелис. За един нормален ден той би избрал кецове, на които постоянно е бил почитател, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР