Локомотив записа изключително важна и ценна победа при гостуването си

...
Локомотив записа изключително важна и ценна победа при гостуването си
Коментари Харесай

Силен Локомотив шокира ЦСКА в София, викове оставка на националния стадион

Локомотив записа извънредно значима и скъпа победа при гостуването си на ЦСКА в София с 2:1. Мичи Нтело вкара в 60-та минута, Асприля изравни в 73-та минута, а в добавеното време Кристиян Пешов донесе триумфа на " смърфовете ", които с тази победа се завърна в битката за класиране в евротурнирите.
Прочетете още


Още в 5-та минута Локо съумя да вкара, откакто Ангел Лясков центрира в наказателното поле, а Бабакар Дион смъкна към Мартин Петков, който с прекрасен удар от пеналта не остави шансове на Бусато. Голът в началото беше зачетен, само че след обзор с ВАР се видя, че Мичи Нтело въздейства на играта и попадението беше анулирано. 

В 12-та минута Вион центрира, а Каранга засече с глава, само че ударът му беше доста неакуратен.

В 19-та минута Локо можеше да вкара много смешен гол от непредвиден футболист. Бранителят Оливие Камдем потегли на прекрасен пробив, стигна до наказателното поле, а след няколко рикошета топката се удари в главата му и щеше да изненада Бусато, само че вратарят мазета в корнер.

В 26-та минута Тибо Вион насочи удар от отдалеченост, а Томов не се намеси добре, само че въпреки всичко мазета, а по-късно играчите на Локо се оправиха със обстановката. 

Последва и удар на Фаетон около вратата.

В 35-та минута Локо можеше да вкара, откакто Мартин Петков стреля след безредие в пеналта, само че нацели напречната греда.

Съвсем малко по-късно още веднъж Петков имаше превъзходна опция да означи, само че ударът му мина около вратата. 

Малко по-късно гневни от играта на ЦСКА почитателите започнаха да викат оставка по адрес на треньора Нестор Ел Маестро.

В 60-та минута Димитър Илиев пусна към Бабакар Дион, който залъга играчи на ЦСКА и подаде към Мичи Нтело, който нямаше проблем да означи за 0:1.

Само две минути по-късно и Дион имаше късмет да вкара, само че този път Бусато избави.

В 65-та минута Локо като по знамение не вкара втори гол. Димитър Илиев получи топката в наказателното поле и преодоля Бусато, само че двама играчи на ЦСКА незабавно застнаха на голлинията и той реши да подава към Дион, само че пасът беше изчистен от Вион.

ЦСКА съумя да изравни в 73-та минута, когато Тобиас Хайнц центрира в пеналта към Данило Асприля, а той засече с глава и изравни резултата - 1:1.

Само три по-късно домакините можеха да създадат цялостен поврат, само че Томов избави удар на Каранга.

В 80-та минута влезлият при започване на втората част Мартин Стойчев се контузи и беше сменен наложително от Сайне Санянг.

В 83-та минута Ивайло Иванов стреля рисково, само че Бусато мазета. 

Малко по-късно Димитър Илиев центрира в пеналта, а Кристиян Пешов игра с глава, само че Бусато мазета в корнер. 

В 88-та минута Фаетон стреля, само че Томов мазета. 

В третата минута от добавеното време Локо стигна до успеха, Мичи Нтело напредна и видя включващия се Кристиян Пешов, който разстреля Бусато за 1:2. 

В последните секунди Асприля подаде към Фаетон, който на доста преференциална позиция вместо да прати топката в мрежата на Томов я изпрати в навън. 

След края на мача почитателите на ЦСКА освиркаха тима и още веднъж желаеха оставката на Ел Маестро.

С успеха Локо събра 50 точки на 5-та позиция и към този момент е на единствено 5 от третото място, а ЦСКА е втори с 57 точки.

Следващият кръг на 8 април Локо приема Черно море.

ЦСКА:  Густаво Бусато, Емануел Шакич (Мартин Стойчев 46 мин. (Сайне Санянг 80 мин.), Енес Махмутович (Браян Кордоба 46 мин.), Християн Петров, Тибо Вион, Станислав Шопов (Тобиас Хайнц 46 мин.), Марселино Кареасо, Джонатан Линдсет, Олаус Скаршем (Данило Асприля 67 мин.), Фернандо Каранга, Матиас Фаетон

Локомотив:  Кристиан Томов, Ефе Али, Хорхе Сегура, Тодор Павлов, Оливие Камдем (Кристиян Пешов 67 мин.), Христо Иванов (Ивайло Иванов 67 мин.), Евандро, Ангел Лясков, Мартин Петков (Димитър Илиев 56 мин.), Бабакар Дион (Мартин Райнов 80 мин.), Мичи Нтело 

Снимка: Спортал
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР