Локомотив успя да победи Пирин като гост в Благоевград с

...
Локомотив успя да победи Пирин като гост в Благоевград с
Коментари Харесай

Хеттрик на Минчев качи Локо в топ 6

Локомотив съумя да победи Пирин като посетител в Благоевград с 3:2 след поврат. Станислав Костов откри за домакините в 29-та минута, само че с голове на Георги Минчев в 58-та, 62-та и 89-та минути гостите стигнаха до триумфа. Крайният резултат оформи Станислав Манолев в края на дуела.

В 27-та минута удар на Станоев мина около вратата на Реадер.

В 29-та минута Пирин откри, откакто Костов се измъкна добре и стреля от границата на наказателното поле, само че изстрела му беше блокиран от бранител на Локомотив, топката обаче се върна към нападателя, който с прекрасен удар от воле не остави шансове на Реадер за 1:0.

В 42-та минута Салинас стреля, само че Хегелман избави.

В 49-та минута Карачанаков стреля от фаул, само че топката срещна гредата.

В 53-та минута последва нов удар на Карачанов, който не затрудни Реадер.

В 58-та минута Локомотив изравни, след хубаво подаване на Умарбаев в пеналта, Минчев изпревари Бодуров и засече с крайник за 1:1.

В 62-та минута пловдивчани напраиха цялостен поврат след нов гол на Минчев. Нападателят се възполва от хубаво подаване по тревата от страна на Димитър Илиев. Ударът на Минчев не беше доста мощен, само че и Хенгелман не се намеси добре и топката влетя в мрежата му.

В 68-та минута Минчев можеше да вкара доста бърз хеттрик, само че този път Хенгелман се намеси добре и избави.

В 79-та минута последва неакуратен удар на Костов.

В 88-та минута Локомотив получи дузпа. Карагарен навлезе в пеналта и беше фаулиран от Иван Тасев. Минчев застана зад топката и оформи своя хеттрик, вкарвайки втори хеттрик от началото на сезона след триумфа и над ЦСКА на " Армията " с 3:1.

В добавеното време Тасев беше фаулиран в наказателното поле от Гомис и Манолев съумя да осъществя дузпата за крайното 2:3.

С успеха Локо към този момент е шести с 23 точки, а Пирин е на 13-и с 12 точки.

В сряда Локомотив е хазаин на Черно море.

Пирин: Ник Хенгелман, Александър Дюлгеров, Стилиян Николов, Николай Бодуров, Петър Занев, Юлиан Попев (Преслав Йорданов 65 мин.), Станислав Манолев, Светослав Дяков, Красимир Станоев (Иван Тасев 83 мин.), Станислав Костов, Антон Карачанаков (Спас Георгиев 73 мин.)

Локомотив: Лукас Реадер, Олексей Биков (Милош Петрович 72 мин.), Мартин Паскалев, Кристиан Гомис (Артур Крачун 90 + 2 мин.), Бирсент Карагарен, Парвизджон Умарбаев (Шакил Сно 89 мин.), Емил Янчев, Йосип Томашевич, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Георги Минчев (Николай Николаев 89 мин.)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР