Локомотив успя да измъкне точка, а можеше и да победи

...
Локомотив успя да измъкне точка, а можеше и да победи
Коментари Харесай

Локомотив възкръсна в Кърджали, след като губеше с 1:4 и се добра до равенство

Локомотив съумя да измъкне точка, а можеше и да победи най-после в дуел против Арда в Кърджали, който губеше с 1:4 до 77-та минута и стигна до 4:4. Тонислав Йорданов откри за домакините от дузпа, а Димитър Илиев изравни. През второто полувреме в границите на 10 минути Котев, Тилев и Коконов направиха 4:1 за Арда, само че по-късно Локомотив съумя да стигне до равенството след попадения на Марсел, Димитров и Петрович.



Двубоят стартира извънредно за Локомотив, откакто Ел Мами Тетах навлезе в наказателното поле и беше фаулиран от Бидунга. Волен Чинков отсъди дузпа, която Тонислав Йорданов трансформира в гол - 1:0.

В 5-та минута Коконов беше изведен в наказателното поле и стреля, само че Рейдър съумя да избие с крайник.

В 6-та минута Локомотив съумя да изравни, Боруков беше изведен добре и стреля, топката срещна гредата, само че се насочи към Димитър Илиев, който в опразнената врата осъществя - 1:1.

В 37-та минута Тетах беше изведен добре и пусна към Коконов, който означи, само че голът беше анулиран поради засада.

В 42-та минута Милош Петрович стреля, само че топката мина около вратата.

В добавеното време на първата част прекрасен удар на Карагарен срещна гредата.

В 48-та минута прекрасен изстрел на Томашевич беше избит в корнер от Луков.

В 64-та минута Лъчезар Котев получи топката от Милен Желев и стреля от отдалеченост, получи се рикошет и топката влетя в мрежата на Рейдър за 2:1.

В 68-та минута Арда вкара и трети гол, откакто Тонислав Йорданов центрира, а Иван Тилев от близко направи 3:1.

В 73-та минута се стигна до 4:1, откакто Желев центрира в наказателното поле, където Коконов засече с глава - 4:1.

В 77-та минута Карагарен проби и подаде към Марсел, който означи и понижи - 4:2.

В 86-та минута Салинас центрира от корнер, а Ивайло Димитров съумя да засече с глава и направи разликата единствено гол - 4:3.

В 88-та минута след центриране от фаул на Салинас, а Петрович засече с глава и изравни - 4:4.

Във втората минута от добавеното време Марсел стреля, само че ударът му мина около вратата.

В последните секунди Бидунга стреля, само че Луков избави, получи се съществено безредие, след което се стигна до корнер за Локомотив.

След това Локомотив имаше още едно състояние Луков не се намеси добре при центриране на Гомис и Марсел стреля, само че се получи рикошет и топката излезе в корнер, след който нищо не стана и това беше последното деяние в мача.

С тази точка Локомотив събра 37 точки и още веднъж се завърна на седмото място. По-късно през днешния ден играят Берое и ЦСКА 1948. В момента Берое е на осмото място с 37 точки, само че с по-лоши индикатори от Локомотив, а ЦСКА 1948 е на деветото място 36 точки. Арда към този момент загуби шансове за седмото място и е на 10-а позиция с 32 точки.

Седмото място дава право на бараж за влизане в Лигата на конференциите.

На 13 май Локомотив гостува на Берое.

Арда: Мартин Луков, Милен Стоев, Петко Ганев, Милен Желев, Тонислав Йорданов, Александър Георгиев, Иван Коконов, Ел Мами Тетах, Давид Кики, Илия Юруков, Лъчезар Котев

Локомотив: Лукас Рейдър, Милош Петрович, Кристиан Гомис, Райън Бидунга, Йосип Томашевич, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Бирсент Карагарен, Александър Василев, Димитър Илиев, Преслав Боруков
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР