Локомотив (София) започна днес зимната си подготовка за пролетта на

...
Локомотив (София) започна днес зимната си подготовка за пролетта на
Коментари Харесай

Локомотив започна зимна подготовка с двама нови

Локомотив (София) стартира през днешния ден зимната си подготовка за пролетта на 2023 година с 23-а футболисти, от които двама са нови. Това са вратарят Бубакар Гай, който е роден в Германия, само че е от гамбийски генезис, и Бруно Франко. Бубакар Гай е висок 193 сантиметра, а за последно е играл с Структурни фондове Рьодингхаузен - клуб от Регионална лига Запад или четвъртото равнище на немския футбол. Бруно Франко е ляв бранител, игра през последните година и половина в Спартак (Плевен). Договорът му ще стане факт през днешния ден след обяд и е притеглен по гледище на Станислав Генчев за заменяне на контузения Мики Орачев. 

Напускащи за момента са вратарят Дамян Дамянов, който минава в Дунав, и Симеон Славчев, който ще играе във Вечиста (Краков). До 15 януари локомотивци ще се приготвят в София, след което отиват за лагер в Турция. Там момчетата на Генчев ще изиграят четири контролни срещи. 
 Станислав Генчев: Имаше питане от Ботев, само че няма по какъв начин да напусна Локомотив Станислав Генчев: Имаше питане от Ботев, само че няма по какъв начин да напусна Локомотив
Първата инспекция е на 19 януари против Шинник (Ярославл), тим от второто равнище на съветския футбол. Следващите съперници са Войводина (Нови Сад), Кайсар (Къзълорда) на 22 и 25 януари. На 28 януари е последната инспекция, като противник ще бъде някой всред двата тима от Харков - Металист или Металист 1925. 

Преди първата подготовка духовник отслужи молебен за здраве и триумфи на стадиона в " Надежда ". Президентът на клуба Иван Василев съобщи, че е допустимо повече нови футболисти да не дойдат в клуба, само че също по този начин очерта и главните задания. Той би бил удовлетворен от място във втората четворка (7-11 място) във втората фаза, както и оптимално напред в шампионата за Купата на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР