Локомотив (София) ще се раздели с трима играчи след края

...
Локомотив (София) ще се раздели с трима играчи след края
Коментари Харесай

Локо се разделя с трима

Локомотив (София) ще се раздели с трима играчи след края на сезона. Това са вратарят Александър Любенов, Селсо Рапосо и Мики Орачев. Договорите и на тримата изтичат и съвсем несъмнено няма да получат оферти за нови от управлението. През зимата столичните " железничари " привлякоха нов пазач - Бубакар Гай, който започнаха да постановат. Мълвата в " Надежда " гласи, че Любенов зори повече няма да пази до края на сезона, като ще се постанова Гай.

Мики Орачев се възвръща от тежка травма и последвала интервенция. Процесът обаче се оказа много сложен. Освен това той е качил и килограми. На неговата позиция треньорът Станислав Генчев към този момент наложи Ивайло Найденов, който се оправя на много положително равнище.
 Драма в Надежда! Локо (София) ликува в последната секунда и е на полуфинал Драма в Надежда! Локо (София) ликува в последната секунда и е на полуфинал
Португалецът Рапосо пък неотдавна даде изявление в родината си, където разгласи, че съвсем несъмнено си потегля. Той насочи много стрелички към Локо (Сф) и българския футбол, което не се е харесало на управителните фактори. В " Надежда " Селсо в последно време също не може да вземе ръка.

Спортно-техническото управление на столичните " железничари " към този момент е почнало работа по лятната селекция, която ще включва запълване на празнотите, оставени от въпросните трима състезатели. Ще се търси и централен нападател, откакто тази зима Димитър Митков и Илия Димитров поеха в посока чужбина.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР