Локомотив (София) се класира на полуфинал в турнира за Купата

...
Локомотив (София) се класира на полуфинал в турнира за Купата
Коментари Харесай

Гол в края прати "Локомотив" на полуфинал за Купата

Локомотив " (София) се класира на полуфинал в шампионата за Купата на България след победа с 2:1 против " Славия " като хазаин. Димо Бакалов откри резултата, а Ахмед Ахмедов изравни. Резервата Мартин Райнов донесе успеха с гол в последната секунда. " Локомотив " е на полуфинал за Купата за първи път от 9 години.

" Славия " можеше да открие резултата още в първата минута. Емил Стоев стреля, топката се отклони от крайници на Дейвид Малембана и се удари в гредата.

" Локомотив " поведе в 15-ата минута. Антонио Вутов беше изведен в наказателното поле и подаде към Димо Бакалов, който се разписа с глава на празна врата.

В 32-ата минута " Локомотив " стигна до втори гол. Дейвид Малембана подаде към Алан Диас, който вкара от близко. Попадението беше анулирано след интервенция на системата за видеоповторение (VAR), където съдиите гледаха съвсем 10 минути обстановката, само че в последна сметка взеха решение, че има засада. В края на първото полувреме вратарят на " Локомотив " Бабукар Гайе направи първото си избавяне.

В началото на второто полувреме и двата тима рядко създаваха рискове на мокрия терен. В 66-атата минута Малембана удари греда от директен свободен удар. Тони Тасев от " Славия " също нямаше шанс и уцели греда малко по-късно.

В 73-ата минута гостите въпреки всичко изравниха след добра офанзива. Чунг Нгуен До изведе Тасев, който подаде на Ахмед Ахмедов, а той беше прецизен. Емил Виячки можеше да изведе " Славия " напред, само че не улучи вратата.

" Локомотив " стигна до триумфа в продължението на мача. Малембана отклони с глава топката към Мартин Райнов, който се разписа също с глава.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР