Локомотив (София) приема шампиона Лудогорец в среща от 12-ия кръг

...
Локомотив (София) приема шампиона Лудогорец в среща от 12-ия кръг
Коментари Харесай

Лудогорец с тежко гостуване на окриления Локомотив

Локомотив (София) приема първенеца Лудогорец в среща от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „ Локомотив “ в столичния квартал Надежда стартира в 13:45ч., а основен арбитър на мача е Георги Гинчев. Това е и единствената среща от елита ни в съботния ден.

Един против различен излизат 8-ият и 1-вият във краткотрайното класиране на шампионата. Локомотив е с актив от 18 точки в 11 срещи, а разградчани събраха 23 точки в 9-те си мача от началото на акцията. Шампионите изостават с изиграните срещи поради присъединяване на отбора в европейските клубни шампионати и отлагането на два от мачовете им.

Домакините демонстрират, че са във форма и влизат в срещата след два следващи триумфа. Възпитаниците на наставника Станислав Генчев победиха Левски с 3:2, както и Пирин в Благоевград с 1:0. Лудогорец пък прекъсна дългата си победна серия с равенството 1:1 против Арда в миналия кръг. 

" Няма никакво подозрение, че Лудогорец е любимец в мача. Но от това ние единствено можем да спечелим. Момчетата са в чудесно въодушевление и чакат опцията да премерят сили с първенеца “, показа мнението си Станислав Генчев за днешния конфликт. 

Със сигурност Димо Бакалов ще пропусне дуела за състава на Локомотив. Той е с разтежение, а Мики Орачев е трайно контузен и ще се възвръща най-малко 6-7 месеца след претърпяна интервенция на коляното. 

Защитникът на Лудогорец Жан Карничник пък получи тежка травма в края на мача на националния си тим Словения против Норвегия, извоюван с 2:1. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР