Локомотив (София) приема Левски в столичното дерби в 10-ия кръг

...
Локомотив (София) приема Левски в столичното дерби в 10-ия кръг
Коментари Харесай

Локомотив застава на пътя на Левски към шеста поредна победа

Локомотив (София) приема Левски в столичното дерби в 10-ия кръг в efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 18:45 часа на стадион " Локомотив ".

" Железничарите " не са измежду най-резултатните тимове в шампионата, откакто са вкарали 11 гола и са позволили 9 в своята врата. В предишния кръг Локо загуби с 1:2 от Славия, а преди този момент реализира трагична победа с 3:2 над Спартак (Варна).
 Генчев: В събота ще разберем дали ученикът може да надмине учителя
Генчев: В събота ще разберем дали ученикът може да надмине учителя

" Левски е във напредък под управлението на Стоилов "

Треньорът Станислав Генчев има известни кадрови проблеми, като няма да може да употребява новото попълнение Каду. Марио Петков, Давид Малембана също няма да са на линия, само че късмет за попадне в състава има Александър Александров, който към този момент тренира с главната група.

Левски пък е с минимум изиграни срещи от всички тимове, само че все пак попада в шестицата. " Сините " изгубиха още на старта на сезона от ФК ЦСКА 1948, само че по-късно бяха безупречни.

Пет следващи съперника бяха победени, като головата разлика в тези срещи е 14:0. Миналата седмица 26-кратните първенци надиграха вкъщи Арда с 2:0, което бе и четвърти триумф с повече от гол разлика за тях.
 Неприятна вест за Левски преди дербито
Неприятна вест за Левски преди дербито

Билал Бари се контузи и съвсем несъмнено пропуща гостуването на Локо (София)

Билал Бари е навън за мача, откакто напусна прибързано вчерашната подготовка на отбора. Жереми Петрис пък е под въпрос, откакто има проблеми с бедрото и не се знае дали ще се възвърне за срещата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР