Локомотив София приема ФК ЦСКА 1948 днес от 16:30 часа.

...
Локомотив София приема ФК ЦСКА 1948 днес от 16:30 часа.
Коментари Харесай

Дончич има проблеми по състава си за мача с ФК ЦСКА 1948

Локомотив София приема ФК ЦСКА 1948 през днешния ден от 16:30 часа. Столичните железничари влизат в конфликта след три следващи мача без загуба и нито един инкасиран гол.

Първо червено-черните стопираха стремежа на летящия високо Черно море в " Надежда ", а преди паузата за националните тимове излъгаха Берое в Стара Загора с 1:0.
 Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948 постоянно подсигуряват представление
Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948 постоянно подсигуряват представление

Двубоят в квартал " Надежда " стартира в 16:30 и ще бъде ръководена от Ивайло Ненков

Тимът записа чист триумф с 1:0 и над втородивизионния Спартак Плевен като посетител в 1/16-финалите за купата преди седмица. Треньорът на Локо София Данило Дончич разяснява пред " Тема Спорт " обстановката в тима преди днешния дуел с ФК ЦСКА 1948.

54-годишният ментор има проблеми по състава си, откакто поради контузии отпадат титулярният вратар Александър Любенов и централният бранител Алан Диас. На омекотен режим през седмицата тренира Ерик Манолков, който въпреки всичко има шансове да попадне в групата за днешния мач.

" Подобрихме играта си, изключително в отбрана. Вече в три следващи мача не сме позволили гол, а преди обстановката беше друга. Но това в този момент не значи нищо, тъй като се изправяме против доста мощен противник в лицето на ФК ЦСКА 1948.
 Внук на Бойчо Величков дебютира за Локомотив (София)
Внук на Бойчо Величков дебютира за Локомотив (София)

Преди него за Локо Сф са играли и синовете на Бойчо Величков - Ивайло и Кристиян

Това е един от най-хубавите тимове в България. В мачовете против този съперник Локомотив не е побеждавал и традицията е на тяхна страна, само че тя е, с цел да се наруши (смее се). Надявам се да се случи в събота. Вярвам доста на футболистите си, тъй като всички подвигнаха формата си - самостоятелно и като тим. Ще търсим нашите шансове, с цел да вземем нещо от този мач ", съобщи Дончич.

Сръбският експерт приказва и за адаптацията на последните попълнения - Антони Иванов и Гонсало Кардосо. " Двамата взеха присъединяване в мача против Спартак Плевен за купата. Влязоха през второто полувреме и физически са по-добре. Но нямат игровия темп и са им нужни повече дуели, с цел да вдигнат оптималната си форма. Ще им би трябвало още малко време ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР