Локомотив (София) победи Славия с минималното 1:0 в двубой от

...
Локомотив (София) победи Славия с минималното 1:0 в двубой от
Коментари Харесай

Бой между фенове и червен картон при победата на Локомотив над Славия

Локомотив (София) победи Славия с минималното 1:0 в дуел от 9-ия кръг на efbet Лига, игран на националния стадион " Васил Левски ".

Единственото попадение в мача бе дело на Октавио (56`), като преди този момент, в края на първото полувреме, " белите " останаха с човек по-малко на терена, откакто Георги Вълчев получи пряк червен картон.
 Локомотив (София) - Славия: 1:0, (Развой на срещата по минути) онлайн
Локомотив (София) - Славия: 1:0, (Развой на срещата по минути)

Проследете срещата онлайн тук

Срещата бе белязана от неприятни подиуми по трибуните. Около 20-ата минута на мача почитателите на двата тима заформиха меле, налагайки се с пръчки и замервайки се с всевъзможни предмети в Сектор А на националния стадион " Васил Левски ".
 Снимка 548094
Източник:

Двубоят стартира равностойно, като и двата тима не предприемаха непотребни опасности, поради което забавните обстановки при започване на срещата липсваха.

За сметка на това, почитателите на двата тима привлякоха вниманието, откакто си спретнаха съществено меле. Мачът бе спрян краткотрайно, до момента в който полицията не се намеси и успокои нещата.
 Снимка 548093
Източник:

В 39-ата минута " белите " останаха с човек по-малко откакто Георги Вълчев получи пряк червен картон. Футболистът употребява лакътя си при въздушно единоборство. Съдията Драгомир Драганов се съветва с ВАР и реши, че би трябвало непосредствено да изгони Вълчев.

В края на първото полувреме играчите на Славия можеха да поведат в резултата. Ертан Томбак се озова очи в очи с Александър Любенов след хитро подаване на Петер Макрилос. Играчът обаче не съумя да преодолее вратаря, който съумя да отрази и добавката на Тони Тасев.
 Снимка 548106
Източник:

В началото на втората част Локомотив можеше в резултата. Октавио бе изведен по отличен метод против Светослав Вуцов. Бразилецът стреля в десния ъгъл на вратата, само че стражът на гостите избави.
 Снимка 548107
Източник:

Все отново в 57-ата минута разумното се случи и домакините поведоха. Топката доближи до Октавио след груба неточност от страна на играчите на Славия. Футболистът шутира от границата на наказателното поле и не остави никакви шансове на Светослав Вуцов.
 Снимка 548096
Източник:

Така след 2516 дни пауза, " железничарите " победиха в столичното дерби.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР