Локомотив (София) победи Пиринс 1:0 в среща от предпоследния кръг

...
Локомотив (София) победи Пиринс 1:0 в среща от предпоследния кръг
Коментари Харесай

Локомотив победи Пирин с 1:0

Локомотив (София) победи Пиринс 1:0 в среща от предпоследния кръг на плейофите за оставането в efbet Лига. Димитър Митков вкара единственото попадение с глава в 37-ата минута. Това е първа победа за "железничарите " от 3 мача насам.

В началните минути гостите бяха по-дейният тим. Първата по-опасна обстановка пристигна към 10-ата минута, когато Преслав Йорданов стреля от доста сериозна отдалеченост и за малко да изненада неприятно Любенов.

Малко по-късно Мики Орачев проби добре отляво и влезе рисково в наказателното поле на "орлетата ", само че не му стигна терен и левият бранител не съумя да насочи пас, съобщи topsport.bg.

Октавио пък опита доста акробатично осъществяване с удар, наподобяващ задна ножица, само че прати топката над вратата от точката за осъществяване на дузпа.

Красимир Милошев на два пъти стреля във вратата на столичани, като при повторния си опит прати топката в мрежата, само че незабавно бе маркирана засада на футболиста.

Валентин Николов опита удар от директен свободен удар, само че хубавият му изстрел бе отразен от Марио Кирев.

В 37-ата минута отлично фалцово центиране отляво на Мики Орачев откри Димитър Митков, а таранът от броени метри с глава заби топката във вратата на благоевградчани.

Гостите от Благоевград дадоха отговор по доста рисков метод - Занев центрира отляво, само че Преслав Йорданов не можа да нанесе прекрасен удар с глава.

Малко след почивката пристигна и първият прецизен удар на сметката на благоевградчани. Даниел Иванов бе в доста сложна позиция, само че въпреки всичко съумя да стреля в очертанията на вратата.

В 62-рата минута Станислав Костов засече центриране на Петър Занев и прати топката зад тила на Александър Любенов, само че се оказа, че нападателят на Пирин е бил в състояние на засада и резултатът остана неизменен.

Домакините продължаваха да нападат, само че на Марио Кирев не му се постановяваше да се намесва. 5 минути преди края на постоянното време Локомотив се размина с второ попадение. Фране Чиряк бе оставен непокрит към точката за осъществяване на дузпа, само че стреля около лявата греда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР