Локомотив София победи Пирин Благоевград с 2:0 на своя стадион

...
Локомотив София победи Пирин Благоевград с 2:0 на своя стадион
Коментари Харесай

Локомотив Сф победи Пирин Благоевград с 2:0

Локомотив София победи Пирин Благоевград с 2:0 на своя стадион в „ Надежда “ в среща от 26-ия кръг на Първа лига. Това е първа загуба на „ орлетата “ от февруари месец насам, когато те изгубиха от Черно море на своя „ Христо Ботев “.

Началните минути минаха умерено. Първият шут пристигна в 11-ата минута. Смоленски стреля от въздуха, само че доста неопределено. Минути по-късно се откри първа опция пред вратата на Пирин - Франса получи топката с тил, освободи се от противник и стреля към долния десен ъгъл, само че не улучи.

Чак в 34-ата минута пристигна идващият изстрел - Макрецкис опита шанса си от далечно разстояние, само че стреля прекомерно високо.

В края на полувремето Димо Бакалов стреля с глава след центриране от корнер на Антонио Вутов, само че стигна единствено до корнер.

При втория пореден корнер обаче Локомотив откри - Дейвид Малембана прати топката в мрежата с глава, извисявайки се над персоналния си надзирател - 1:0.

Няколко минути след старта на втората част Мартин Райнов също опита да изненада Ковальов от отдалеченост, само че не откри вратата. В 79-ата Антонио Вутов обстрелва непосредствено от корнер, само че Ковальов внимаваше и мазета.

Десетина минути преди края на срещата Локомотив удвои. Карлос Франса бе съборен в наказателното поле, а Радослав Гидженов отсъди дузпа. Антонио Вутов се нагърби с осъществяването и не сбърка за 2:0.

С успеха „ железничарите “ се изкачиха на осмото място, събирайки 37 точки. Благоевградчани са четиринадесети с 21 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР