Локомотив София победи Левски с 3:2 на стадион Локомотив в

...
Локомотив София победи Левски с 3:2 на стадион Локомотив в
Коментари Харесай

Локо Сф подчини Левски на Надежда

Локомотив София победи Левски с 3:2 на стадион " Локомотив " в квартал Надежа в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Капитанът на " червено-черните " Красимир Милошев откри резултата в 8-ата минута. Георги Миланов изравни със ужасно осъществяване на директен свободен удар в 19-ата минута. Отново Милошев изведе домакините напред в 52-ата минута с помощта и на рикошет в крайници на Ван дер Каап. Патрик-Габриел Галчев изравни за повторно в 74-ата минута със застрашителен шут отдалеко. В 90-ата минута Илия Димитров донесе триумфа на " железничарите ".

Двубоят стартира в умерено движение, само че неточност на вратаря на Левски - Пламен Андреев в 8-ата минута докара до разкриване на резултата. Коварно центриране на Антонио Вутов от корнер затрудни стража на " сините ", който мазета топката в краката на Красимир Милошев и капитанът на Локомотив Сф с обмислен удар прати топката във вратата на Левски - 1:0.

Веднага по-късно Станимир Стоилов бе заставен да прави промяна поради контузия в глезена на Сонко Сундберг, който бе откаран с кола за спешна помощ в болница. На негово място се появи Роналдо и това наложи вътрешни разбърквания в състава.

В 19-ата минута Левски стигна до равнене с доста хубав гол на Георги Миланов от фаул, който от 25 метра изненада Любенов с удар в долния му ляв ъгъл - 1:1.

" Сините " можеха да създадат цялостен поврат единствено две минути след изравнителния гол, само че ударът на Галчев с глава облиза сглобката на вратата на домакините. Локомотив имаше късмет в 35-ата минута, само че този път Пламен Андреев не разреши на Вутов да го преодолее, въпреки че бе усложнен в допълнение и от рикошет в крайници на Ван дер Каап.

В 52-ата минута Локомотив Сф още веднъж поведе. Грешка на Андриан Краев разреши на Красимир Милошев да си настройки топката и да шутира отдалеко. Топката рикошира в крайници на Ван дер Каап и затрудни Пламен Андреев, който не съумя да избие влизащата във вратата му топка - 2:1. В 74-ата минута Патрик-Габриел Галчев изравни за повторно със застрашителен шут отдалеко. В 90-ата минута Локо Сф направи добра офанзива, която бе приключена от Илия Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР