Локомотив София няма да получи пари за халфа Симеон Славчев,

...
Локомотив София няма да получи пари за халфа Симеон Славчев,
Коментари Харесай

Славчев без пари в Полша

Локомотив София няма да получи пари за халфа Симеон Славчев, който ще продължи кариерата си в Лехия Гданск, написа „ Тема Спорт “.

Полузащитникът един път към този момент носи екипа на полския първокласен клуб (2016-18), когато записа 50 мача и вкара 1 гол.

Славчев е имал сделка с управлението на червено-черните още когато подписа с тях, че при оферта от чужбина ще може да си тръгне без финансови искания. От „ Надежда “ са спазили мъжката си дума и в този момент няма да вземат нито евро за полузащитника.

Очаква се през днешния ден или най-късно на следващия ден Симеон Славчев да се обвърже с Лехия Гданск.

В Локомотив София обаче няма да стоят със скръстени ръце. Те незабавно са почнали работа по намирането на негов заместител. Засега се опипва почвата у нас, само че железничарите удрят на камък за намирането на отбранителен халф.

Опция е и състезател от чужбина. Оттам се чака да пристигна нов вратар. Той би трябвало да се яви за старта на подготовката на 4 януари (сряда). Както е известно, резервата от есента Дамян Дамянов отива в Дунав Русе. Така Станислав Генчев остава единствено с една алтернатива – Александър Любенов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР