Локомотив София нанесе първа загуба на Лудогорец – 1:0 на

...
Локомотив София нанесе първа загуба на Лудогорец – 1:0 на
Коментари Харесай

Локомотив София нанесе първа загуба на Лудогорец


Локомотив София нанесе първа загуба на Лудогорец – 1:0 на стадиона в „ Надежда “.. Червено-черните пък взеха трети следващ триумф. Те събраха 21 точки и се изкачиха на шесто място в класирането. Лудогорец към момента е първи с 23 точки.

Единственото попадение означи Карлос Франса в 71-ата минута. В мача имаше и два червени картона – на Сисиньо от Лудогорец и на Антонио Вутов от Локомотив.

Червеният картон на Сисиньо обаче беше основен, тъй като беше изпросен от него още в 14-ата минута. Сисиньо изпусна нервите си след препирня със Селсо Рапосо и удари с глава противника си. Главният арбитър Георги Гинчев непосредствено изгони бразилеца. Въпреки че бяха с човек по-малко първенците бяха по-активни, само че не стигнаха до гол. Антонио Вутов насочи първия прецизен удар за Локомотив в 40-ата минута, само че Серджио Падт избави.

През втората част гостите продължиха да са по-настоятелни, само че железничарите вкараха за 1:0. Илия Димитров пусна отличен извеждащ пас към Карлос Франса, който беше затрупан от Антон Недялков. Останал самичък против Падт, Франса стреля, вратарят на Лудогорец избави първия удар, само че не и добавката.

В 87-ата минута и Антонио Вутов си изкара червен картон. Той го получи за жестоко влизане в краката на Педро Нареси.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР