Локомотив (София) има желание да привлече двама играчи на Левски,

...
Локомотив (София) има желание да привлече двама играчи на Левски,
Коментари Харесай

Локо натиска Левски за двама футболисти

Локомотив (София) има предпочитание да притегли двама играчи на Левски, написа " Тема спорт ". Това са нападателят Илия Димитров и фланговият футболист Атанас Кабов.

Те би трябвало да дойдат в „ Надежда” чартърен. В момента двете управления водят финални договаряния за футболистите, като развиване се чака до няколко дни. Треньорският щаб на " сините " обаче не желаят да избързват с преотстъпването на футболисти, до момента в който не се привлекат желаните от Петър Хубчев нови футболисти.

Димитров и Кабов би трябвало да решат проблемите при " железничарите " и с тях старши треньорът Младен Додич да окомплектова състава си.

Наставникът се нуждае от централен нападател, а Илия Димитров към този момент е играл в Локо Сф и познава чудесно атмосферата и ще пасне незабавно. Кабов пък ще бъде употребен като състезател до 21 години. В клуба разчитаха на Илиян Стефанов, само че той се контузи и претърпя интервенция.

Кабов може да бъде употребен като десен бек и дясно крило. Интересното е, че двамата играчи не попаднаха в групата на Левски за днешното домакинство на Ружомберок от Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР