Локомотив София и Ботев Враца откриват 14-ия кръг в efbet

...
Локомотив София и Ботев Враца откриват 14-ия кръг в efbet
Коментари Харесай

Локо София и Ботев Враца откриват кръга в efbet Лига с непредвидим сблъсък

Локомотив София и Ботев Враца откриват 14-ия кръг в efbet Лига. Срещата на стадион „ Локомотив “ в столицата започва в 17:30 часа и ще може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим конфликта минута по минута.

„ Железничарите “ към този момент се оправят повече от добре през този сезон, макар че изгубиха в последния си двубой. Те отстъпиха с 2:3 над новака Хебър и пропуснаха шанса да влязат в първата шестица. Следва обаче опция за реванш против подобряващия се Ботев.

Локомотив завоюва 12 от последните си 13 семейства на врачани. Напоследък „ червено-черните “ нерядко се забъркват в мачове, в които попаденията са и в двете порти, както беше против Спартак Варна, Левски и Хебър. Станислав Генчев желае движение и експанзия от своя отбор и това в не дребна степен се получава, даже и да е за сметка на някои отбранителни пробойни на моменти.

Столичани разгромиха през седмицата с 9:1 в контрола третодивизионния Надежда Доброславци.

За днешната среща обаче Генчев няма да може да разчита на бразилския бранител Каду, само че един от водачите на „ червено-черните Антонио Вутов изтърпя наказването си и се чака да се завъре измежду титулярите.

Ботев Враца е по-умерен при Даниел Моралес, само че е единственият тим, който е вкарал гол във всяко едно посещение в шампионата през сезона.

Клубът се укрепи с надарения вратар Александър Кючуков, който към този момент ще играе в дублиращия тим на врачани. 

Със сигурност звездата на Ботев Брайън Переа ще поведе офанзивата и още веднъж ще бъде главната опасност за Локомотив.

/ /

17:30 часа |

efbet Лига, 14-и кръг

Вероятни сформира на двата тима:

ЛОКОМОТИВ СОФИЯ ( 3-4-1-2) : Александър Любенов – Божидар Кацаров, Матеус Роча, Марио Петков – Ивайло Найденов, Симеон Славчев, Красимир Милошев, Селсо Рапосо – Антонио Вутов – Димитър Митков, Карлос Франса

Старши треньор: Станислав Генчев

БОТЕВ ВРАЦА ( 4-2-3-1) : Красимир Костов – Том Рапнуи, Меси Битомусока, Диего Фераресо, Брайън Мендоса – Йохан Валбуена, Антонио Георгиев – Даниел Генов, Сантиаго Монтоя, Мирослав Маринов – Брайън Переа

Старши треньор: Даниел Моралес

Главен арбитър: Никола Попов, град София

Стадион: „ Локомотив “, град София

Начало: 17:30 часа

Пряко по: DIEMA SPORT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР