Локомотив (София) е на път да привлече бивш халф на

...
Локомотив (София) е на път да привлече бивш халф на
Коментари Харесай

Локомотив се подсилва с Йоан Бауренски

Локомотив (София) е на път да притегли някогашен халф на ЦСКА, оповестява " Тема Спорт ". Става въпрос за полузащитника Йоан Бауренски, който за последно рита в Берое. Вчера 21-годишният футболист разтрогна контракта си със заралии. Бауренски се оказа непотребен под Аязмото след идването на новия старши треньор. Играчът бе притеглен при започване на годината и записа присъединяване в 11 срещи на отбора в Първа лига. Йоан стартира подготовка със заторзагорци, като даже игра в последната контрола с Етър.

От " Надежда " са реагирали стремително и незабавно са отправили оферта на полузащитника, който ще подпише като свободен сътрудник. Двете страни има да уточнят последни елементи. В Локо София чакаха различен вътрешен полузащитник - Петър Витанов, с който се бяха договорили. В последния миг обаче пристигна предложение от Китай и той отхвърли на железничарите.

Йоан Бауренски е младеж на ЦСКА, само че не съумява да пробие в първия тим. Пращан бе чартърен в Литекс и Ботев Враца и в края на предходната година приключи връзките си с армейците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР