Локомотив ще откри мачовете от 1/16 финалите в турнира за

...
Локомотив ще откри мачовете от 1/16 финалите в турнира за
Коментари Харесай

Локо открива мачовете за Купата с мач на “Лазур“

Локомотив ще откри мачовете от 1/16 финалите в шампионата за Купата на България през днешния ден с дуел против Черноморец. Мачът ще се играе от 13:30ч. през днешния ден на стадион " Лазур " в Бургас.
Прочетете още
Мачът е първи от 1/16 финалите, а Локомотив се класира непосредствено за тях като тим от елита. Черноморец трябваше да в профил няколко противника до тази среща, а в предварителния кръг отстрани втородивизионния Етър с 2:0 в Бургас. 

Двубоят ще се играе на  " Лазур " в Бургас, макар че през този сезон Черноморец семейства въз основата си в квартал Долно езерово. Заради огромният интерес обаче мачът ще е на най-големия стадион в Бургас. 

Локо има доста проблеми за дуела през днешния ден и ще бъде без половин тим. Наказани за срещата са Димитър Илиев и Мартин Паскалев. Калоян Костов и Мартин Петков са с проблеми в адукторите и също няма да пътуват. Участие в мача няма да вземе и Жулиан Лами, който е с вирусно заболяване.

Любопитно е, че в Черноморец играят двама някогашни играчи на Локомотив - Димо Бакалов и Станислав Маламов. 

Бургазлии са първи в Югоизточната Трета лига и упоритостта им е да се завърнат във Втора лига.

Локомотив е два месеца без победа в елита и се намира на 12-та позиция с 13 точки. 

В предишния кръг в елита Локо загуби с 0:1 от Спартак Варна като посетител, а в Трета лига Черноморец победи в морско дерби Созопол с 2:0. 

Съдия на мача ще е Петър Кузев. 

Вероятни сформира: 

Локомотив:  Мартин Луков, Кристиян Пешов, Тодор Павлов, Хорхе Сегура, Ангел Лясков, Ефе Али, Йоан Нзи, Мартин Хайдаров, Ивайло Иванов, Марсилио Лима, Хуан Переа

Черноморец:  Димитър Тодоров, Георги Маджаров, Георги Господинов, Мариян Димитров, Михаил Михов, Петър Генчев, Павел Георгиев, Димо Бакалов, Емануил Манев, Станислав Маламов, Живко Петков
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР