Локомотив Сф обяви договора си с нов основен спонсор и

...
Локомотив Сф обяви договора си с нов основен спонсор и
Коментари Харесай

Локо Сф се сдоби с основен спонсор

Локомотив Сф разгласи контракта си с нов главен спонсор и това е компанията Efbet. На конференция в Пресклуб България президентът на клуба Иван Василев, изпълнителният шеф и представителите на компанията Емил Кънев и Димитър Димитров-Каубоя оповестиха детайлности към договора.

Той ще бъде за период от 15 месеца, като планува бонуси при възможна промоция на Локо Сф в Първа лига, както и след това при вероятно присъединяване в евротурнирите.

Спонсорът се ангажира и с някои усъвършенствания на стадиона, които ще го създадат още по-приветливо място за посещаване от почитателите.

"Подпомагаме към 50 футболни клуба от България, в това число и от Четвърта лига, оказваме помощ също на баскетбола и волейбола. Сътрудничеството ни с Локо Сф обаче е по-специално за нас, защото става дума за доста известен клуб, с богата история. Пожелаваме му да се върне в Първа лига и да взе участие още веднъж в евротурнирите ", показа Емил Кънев.

"Гордея се с моя екип. Надявам се и благодарение на новите ни сътрудници да се завърнем в Първа лига, където ни е мястото ", показа Иван Василев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР