Локомотив (Сф) 0 : 5 ФК ЦСКА 1948 74′ ГОООЛ

...
Локомотив (Сф) 0 : 5 ФК ЦСКА 1948 74′ ГОООЛ
Коментари Харесай

Локомотив - ФК ЦСКА 1948 0:5, разгромът продължава


Локомотив (Сф)

0: 5

ФК ЦСКА 1948
 74′
ГОООЛ ЗА ФК ЦСКА 1948! 0:5!! СЕРДЮК!  Личеше си, че гардът на Локо дефинитивно е паднал, а това спомогна за ново попадение в мрежата им. В 74-ата минута Георги Русев получи подаване от Джонатан Перейра, а пасът му откри Сердюк, който на празна врата вкара за 0:5.
70′
ГОООЛ ЗА ФК ЦСКА 1948! 0:4! СЕРДЮК!  Резултатът стана 0:4 тъкмо в 70-ата минута на столичното дерби. Появилият се като промяна Георги Русев подсети за взривоопасните си финтове в наказателното поле на противника и получи опцията да шутира на два пъти във вратата на Локо. Любенов сътвори превъзходни спасявания, само че нямаше по какъв начин се намеси при добавката на Евгений Сердюк. Първоначално голът на украинеца не беше зачетен заради фиктивен фаул в офанзива, само че след интервенция на ВАР правдата спечелва.
65′
ДАНИ НАУМОВ! Локомотив направи плахи опити да се върне в този дуел, само че и те биваха осуетявани от противника. Антонио Вутов и Юли Ненов се озоваваха на голови позиции, само че и двете положения приключиха с отлични намеси от Даниел Наумов.
 Снимка 608897
Източник:
65′
Марио Топузов завършва присъединяване си в мача, а влизащият е Георги Русев.
59′
Карлос Франса получава публично предизвестие.
55′  Снимка 608889
Източник:
54′
ПРИНУДИТЕЛНА СМЯНА! Проблемите за Локо (София) продължиха и с травмата на Божидар Кацаров, който даде знак, че няма сили да продължи присъединяване си в мача. Така на негово място се появи младият Лука Иванов.
50′
ГООЛ ЗА ФК ЦСКА 1948! 0:3! ЕЛИТОН!  Двубоят продължи да се развива " по ноти " за гостите, които с третия си прецизен удар в мача, доближиха и до класиката - 0:3! Умарбаев центрира от корнер, а централният защитник Елитон надскочи Карлос Франса, с цел да насочи акуратно с глава в горния ляв ъгъл на Любенов.
46′
На полувремето Станислав Генчев предприе промяна, като Мартин Райнов отстъпи мястото си на Юли Ненов.
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45′
ПОЧИВКА!
43′
Веднага след втория гол домакините имаха искания за дузпа, които не бяха почетени от съдията Волен Чинков.
 Снимка 608894
Източник:
41′
ГООЛ ЗА ФК ЦСКА 1948! 0:2! УМАРБАЕВ! Като за край на първата част, ФК ЦСКА 1948 стигна до втора действителна обстановка за гол, и с помощта на убийствената си успеваемост, резултатът в " Надежда " стана 0:2 за " алените ". Марио Топузов за кой ли път прати висока топка от фланга. Радослав Кирилов задържа задоволително дълго, с цел да види намиращия се на дъгата Парвизджон Умарбаев. Националът на Таджикистан насочи мощен шут по земя, който след контакт с състезател на Локо (Сф) се подвигна дотам, че да подмами съдбовно към този момент плонжиралия Александър Любенов.
36′
Хората на Тодор Янчев чудесно съумяха да освободят човек на фланга в 36-ата минута. Топузов отново се разноски из свободната зона на пусналия се в офанзива Франко и единствено бързата интервенция на Божидар Кацаров избави от огромни проблеми домакините.
33′  Снимка 608893
Източник:
31′
ВУТОВ! Най-чистото състояние за гол пред домакините пристигна с настъпването на 31-ата минута. Слави Костов още веднъж свърши сложната работа в наказателното поле на ФК ЦСКА 1948 и продължи за връхлитащия Вутов, ударът на някогашния левскар срещна тялото на Елитон и излезе в корнер.
23′
Антонио Вутов реши да заложи на изненадата и в 23-ата минута извърши непосредствено фаул от нетипична за сходно деяние локация. Ударът беше уловен с лекост от Наумов, а халфът на Локо (София) си навлече гнева на своите съотборници.
16′  Снимка 608892
Източник:
13′
Секунди по-късно, Карлос Франса сътвори отличен шпагат, с помощта на който лиши кълбото от краката на Райън Бидунга. Последва бърза контра, а Бруно Франко откри на първа греда Станислав Костов. Нападателят показва класа и се завъртя елегантно, с цел да насочи пас, паралелен на голлинията. Не се откри обаче кой да се възползва от локомотивци.
12′
" Железничарите " организираха добра игрова акция в 12-ата минута, като всичко вървеше по конец до финалното центриране на Селсо Рапосо. Подаването му не откри нито един от неговите сътрудници в офанзива.
 Снимка 608891
Източник:
4′
Неочакваният процес на събитията принуди Локо (София) се втурне в офанзива, загърбвайки всевъзможен прелиминарен тактически план от Станислав Генчев. " Железничарите " пробваха да върнат гола посредством няколко центрирания, които обаче не сътвориха напрежение за Даниел Наумов.
2′
ГООЛ ЗА ФК ЦСКА 1948! 0:1! РАДИ КИРИЛОВ!  Празничният дуел от програмата на efbet Лига бе белязан от стремително попадение. Не бяха минали и 120 секунди, когато гостите от ФК ЦСКА 1948 откриха резултата. Бруно Франко нямаше задоволително подсигуряване в защита, а това разреши на Марио Топузов да центрира към Сердюк. Украинският нападател стреля с глава в страничната греда, а на точното място за добавка беше Радослав Кирилов, разписал се от няма и метър на празна врата.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
1′
Срещата стартира с осъществяване на националния химн във връзка 3 март!
 Снимка 608890
Източник:
Състав 24. Александър Любенов 29. Даниел Наумов - капитан 44. Божидар Кацаров 2. Джонатан Перейра 12. Бруно Франко 3. Райън Бидунга 26. Красимир Милошев - капитан 14. Елитон 33. Алан Диас 4. Ангел Лясков 39. Антонио Вутов 18. Ивайло Чочев 5. Дейвид Малембана 39. Парвиз Умарбаев 8. Мартин Райнов 58. Октавио Мантека 13. Селсо Рапосо 7. Марио Топузов 29. Станислав Костов 25. Евгений Сердюк 11. Карлос Франса 99. Радослав Кирилов Треньор Станислав Генчев Тодор Янчев Резерви 88. Жарко Истатков 33. Генадий Ганев 70. Димо Бакалов 15. Александър Александров 15. Лука Иванов 20. Ангел Бастунов 3. Марио Петков 11. Бирсент Карагарен 94. Юлиан Ненов 10. Георги Русев 7. Александър Александров 28. Емил Ценов 89. Матеус Дуарте 24. Лазар Марин 18. Християн Чипев 55. Светослав Диков 87. Симеон Петров
Локомотив (София) приема ФК ЦСКА 1948 в първия двубой от 22-рия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 17:30 часа и ще се играе на стадион " Локомотив ". " Столичните железничари " заемат 9-та позиция с 28 пункта, до момента в който гостите са на трето място с 42 точки.

Домакините се намират в интервал на рецесия, защото нямат победа в последните седем мача, което може да заплаши оставането им във втората половина на таблицата и по този начин да попаднат в групата на изпадащите.
 Локомотив (София) усили цените на билетите за домакинските мачове
Локомотив (София) усили цените на билетите за домакинските мачове

Играят на следващия ден

В състава на " червено-черните " се завръщат Антонио Вутов и Александър Любенов, които бяха осъдени в конфликта с Локомотив (Пловдив). 

От своя страна ФК ЦСКА 1948 се визия мощно, откогато шампионата се възобнови. Възпитаниците му се постановиха над Хебър и Арда, само че изгубиха гостуването си на Ботев (Враца).

Наставникът на отбора Тодор Янчев няма да може да разчита на контузения Алекс Колев и на Реян Даскалов, който получи червен картон при триумфа над Арда с 1:0.
 ФК ЦСКА 1948 разгласи трансфер
ФК ЦСКА 1948 разгласи трансфер

Клубът подписа контракт за три години с Мариян Тонев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР