Локомотив се поизмъчи при гостуването си на Добурджа в Добрич

...
Локомотив се поизмъчи при гостуването си на Добурджа в Добрич
Коментари Харесай

Локо се измъчи в Добрич, трябваше да минава през продължения, но се класира за осминафиналите за Купата

Локомотив се поизмъчи при гостуването си на Добурджа в Добрич за Купата и трябваше да минава през продължения, с цел да доближи до осминафиналите в шампионата. Пловдивчани завоюваха с 4:3 след продължения. Мачът стартира с бърз гол на Димитър Пиргов в самото начало на дуела. В 18-та минута Добруджа остана с човек по-малко, а Дион изравни в края на първата част. В началото на второто полувреме Каракашев изведе Локо напред в резултата, само че в самия завършек на постоянното време Андриан Димитров изравни и трябваше да се играят продължения. С голове на Бабакар Дион и Георги Минчев от дузпа Локо стигна до успеха в продълженията, а в края Шериф Осман оформи крайния резултат. 
Прочетете още


В 7-та минута след центриране от корнер Димитър Пиргов засече с глава и откри резултата за домакините - 1:0.

В 18-та минута Добруджа остана с човек по-малко, откакто Светослав Николов удари с лакът в лицето Кристиян Пешов. Съдията Михаел Павлов даде пряк червен картон на играча на Добурджа. 

В 40-та минута Локо изравни, откакто Бабакар Дион центрира към Минчев, само че топката влетя в мрежата на Ковачев след центрирането на Дион, а Минчев не съумя да играе с топката и по този начин попадението беше записано на името на Дион - 1:1.

В 47-та минута Локо направи цялостен поврат. След хубава офанзива Джовани откри Дион, който с едно допиране незабавно центрира към Георги Каракашев, който игра с глава и вкара за 1:2.

В 53-та минута Емануил Манев насочи удар, който Хоркаш мазета, а по-късно топката доближи до Андриан Димитров, който стреля, само че вратарят на Локо още веднъж избави.

В 62-та минута след удар на Димитър Илиев Ковачев мазета в корнер.

В 86-та минута Минчев стреля, само че над вратата.

В 89-та минута Добурджа шокира Локомотив и съумя да изравни резултата. След дълго подаване на Петко Цанков Александър Георгиев сгреши и топката отиде при Андриан Димитров, който пое топката и с прекрасен удар от границата на пеналта направи 2:2. 

До края на постоянното време Локо опита да поведе и да завоюва дуела, само че не съумя да стигне до чисто голово достижение. 

Така мачът влезе в продължения. 

В 4-та минута от добавеното време играещият чартърен от Локомотив в Добруджа Кристиан Пинеда стреля с глава, само че около вратата.

В 98-та минута Локо излезе напред в резултата. Джовани центрира в наказателното поле към Бабакар Дион, който от близко засече за 2:3.

В края на първото продължение Добруджа можеше да изравни резултата, само че удар на Димитър Пиргов с глава след осъществяване на корнер срещна напречната греда.

В 110-та минута Локо получи дузпа за нарушаване на Здравко Серафимов против Джовани в пеналта. Георги Минчев застана зад топката и не сгреши за крайното 2:4.

В 114-та минута Андриан Димитров стреля, само че Томов мазета. 

В последните секунди на дуела Добурджа вкара още един гол, откакто Шериф Осман получи топката в пеналта и вкара за 3:4.

Така Локомотив се класира за осминафиналите на шампионата, които ще бъдат следващата година. 

Следващият петък Локомотив е хазаин на Берое в среща от елита. 

Добруджа:  Христо Ковачев, Иван Иванов, Димитър Пиргов, Петко Цанков, Ивайло Минчев, Емануил Манев (Здравко Серафимов 69 мин.), Янчо Андреев (Стефан Митев 72 мин.), Милен Гамаков (Кристиан Пиндеа 86 мин.), Шериф Осман, Светослав Николов, Андриан Димитров 

Локомотив:  Динко Хоркаш (Кристиян Томов 112 мин.), Кристиян Пешов (Александър Георгиев 81 мин.), Оливие Камдем, Мартин Паскалев, Ивайло Иванов (Иван Кръстев 115 мин.), Георги Каракашев (Виан Станков 106 мин.), Бабакар Дион, Джовани (Станимир Празов 119 мин.), Лео Сена (Пламен Петров 119 мин.), Димитър Илиев, Георги Минчев
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР