Локомотив (Русе) се наложи с 2:1 като гост на Бенковски

...
Локомотив (Русе) се наложи с 2:1 като гост на Бенковски
Коментари Харесай

Локо се добра до успеха срещу Бенковски

Локомотив (Русе) се наложи с 2:1 като посетител на Бенковски (Бяла) в регионалното дерби на Североизточната трета лига. Успехът на „ железничарите “ пристигна с надвит гол в 90-ата минута в мач, в който и двата отбора приключиха в понижен състав след червени картони. Локомотивци преобладаваха през първото полувреме и предвид на основаните положения поведоха в резултата. В 20-ата минута Радомир Хараланов получи топката покрай аутлинията, обърна се и я пусна съобразително към точката на дузпата. Там Дениз Неджмиев майсторски я прати в мрежата на беленчани.

Последваха съществени пропуски на Неджмиев и на Недков, при които задатъкът на „ железничарите “ умерено можеше да набъбне с 2-3 гола. Веднъж след удар на Неджмиев и гредата оказа помощ на домакините. В 40-ата минута Владимир Перчемлиев фаулира футболист на „ Бенковски “ и получи жълт картон. В тази обстановка капитанът и играещ треньор на беленчани Цветан Ганев потърси разпра и за непристойното си държание бе изпъден от съдията Мирослав Шенков с пряк червен картон. Решението на рефера бе бурно оспорвано от домакините. В 55-ата минута численото тъждество на терена бе „ възобновено “. За втори жълт картон към съблекалните пое халфът на Локо (Русе) Мерт Хасан. Беленчани пробваха да се опълчват на солидната игра на „ железничарите “ и да контраатакуват. При една такава обстановка в 70-ата минута съдията Шенков даде дузпа за домакините от „ Бенковски “ след прикосновение сред Илия Ковачганев и централния бранител на русенци Огнян Брайнов. От бялата точка Ковачганев изравни за 1:1. Като цяло футболистите от Бяла нямаха доста положителни положения, само че един път удариха гредата на вратата, защитавана от Радосвет Христов.

В типичния си жанр играчите на Локо (Русе) се подвигнаха на взлом и обсадиха вратата на домакините в края на дуела. Като плод на мощния напън пристигна и победният гол в 90-ата минута. Мартин Недков изсипа топката в наказателното поле на „ Бенковски “. Там тя мина през куп от играчи и стигна до непокрития Огнян Брайнов, който прояви самообладание и даде успеха на „ железничарите “ за крайното 2:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР