Локомотив (Русе) привлече нападателя на германския тим Биркенфелд“ Дениз Неджмиев

...
Локомотив (Русе) привлече нападателя на германския тим Биркенфелд“ Дениз Неджмиев
Коментари Харесай

Трансферна бомба! Локо привлече голаджия от Германия!

Локомотив (Русе) притегли нападателя на немския отбор " Биркенфелд “ Дениз Неджмиев за новия сезон в Трета лига. 26-годишният състезател към този момент записа присъединяване в първата контрола на " железничарите “ и вкара два гола при успеха с 6:1 над " Дунав U19 " предишния петък.

Неджмиев прави първите си стъпки във футбола в детския тим на " Дунав “, където треньор му е бил Димитър Тотев, а по-късно тренира и при умрелия предходната година ментор на Локо (Русе) Борислав Богомилов – Шивача.

" Помня, че тогава ме желаеха от школата на " Видима-Раковски “. Допитах се до Богомилов, който доста уважавах, по какъв начин да постъпя и той ме посъветва да направя какво ми е на сърцето “, връща се обратно Неджмиев. Така той минава при юношите на севлиевския отбор.

През 2010 година новото попълнение на русенските " железничари “ отпътува за Германия, където в последните 8 сезона записва стабилен стаж в локалните Оберлига и Ландеслига. Дениз Неджмиев, тогава на 19 години, в началото е притеглен в " Ньотинген “, а след това минава в " Пфорцхайм ". С досегашния си клуб " Биркенфелд “ е бил в последните три сезона.

" Макар и в Германия, следях какво се случва в русенския футбол. Четях новините и репортажите от мачовете на " железничарския “ отбор. Наясно съм с изискванията и опциите на Локомотив (Русе) и считам, че мястото ми е тук. Амбициран съм да оказа помощ с каквото мога на тима в игрови проект. Важното е, да продължим да прогресираме и да вървим нагоре “, споделя пред клубния уеб страница Неджмиев.

Старши треньорът на русенските локомотивци Ивайло Кирилов пък разкри, че е подготвял този трансфер от няколко месеца.

" Знаете, че след напускането на Сонер Хюсеин напролет изпитвахме компликации в завършващата фаза на офанзивата. В доста мачове имахме превъзходство, създавахме положения, само че реализирането им в голове беше проблем. От сътрудници разбрах, че Дениз има желание да се върне в България и незабавно се свързахме. Разчитам доста на него и се надявам да ни бъде потребен в предни позиции. Първите ми усещания от играта му са отлични “, показа треньорът на Локо (Русе) Кирилов.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР