Локомотив (Русе) не успя да победи Хитрино в среща от

...
Локомотив (Русе) не успя да победи Хитрино в среща от
Коментари Харесай

Локомотив и Хитрино не се победиха


Локомотив (Русе) не съумя да победи Хитрино в среща от VII-ия кръг на шампионата в Североизточната трета лига. Капитанът на „ железничарите “ Живко Парашкевов откри в края на първата част, само че през второто полувреме Христо Александров съумя да изравни за крайното 1:1.

Двубоят мина под диктовката на домакините, които сътвориха доста положения, само че мъчно успяваха да пробият солидния предпазен бетон пред вратата на Харун Якубов. Централният нападател на Локо (Русе) Сонер Хюсеин направи много пропуски пред гола, на няколко пъти и гредите помогната на гостите от Хитрино.

Все отново, в края на първото полувреме разумното се случи. При центриране от фал капитанът на русенци Живко Парашкевов вкара прекрасен гол с глава, откакто насочи топката красиво в далечния ъгъл на вратаря Якубов.

И през втората част „ железничарите “ продължиха да търсят упорито нов гол, с който да си решат до известна степен мача. Отбраната на гостите от Хитрино обаче по този начин и не се пропука. Улисани в офанзивни дейности в предни позиции локомотивци позволиха неточност в 79-ата минута. Христо Александров се вряза в отбраната на русенци и наказа от близко вратаря Христов за 1:1.

Играчите на Локомотив (Русе) реагираха като ужилени и се подвигнаха на взлом в последните минути, само че не съумяха да преодолеят вратаря Якубов и защитата пред него.

В дуела против Хитрино дебют с червено-черния екип направи десният бек Владимир Перчемлиев, който бе притеглен при „ железничарите “ от разпадналия се тим на Доростол (Силистра).

„ Трябваше да спечелим този мач с разлика в резултата. Нашите играчи поставиха доста усърдие, сътвориха доста положения, ударихме три-четири греди. Още не мога да допускам, че взехме единствено точка, вместо три. Но очевидно по този начин ни е било писано. Силен мач направи нашият капитан Живко Парашкевов, удовлетворен съм и от младите ни футболисти. За мен гостите от „ Хитрино “, от това което видях през днешния ден, са най-слабият тим в нашата Трета лига и това че не успяхме да ги победим, го одобрявам като сериозен крах за нас “, разяснява след последния съдийски сигнал старши треньорът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов.

В идващия кръг на 7 октомври, събота, от 16:00 часа русенските „ железничари “ ще гостуват на „ Калиакра “ в Каварна, до момента в който „ Хитрино “ е хазаин на „ Кубрат 2016 “.

Съставът на Локо (Русе): Радосвет Христов, Мартин Рачев /Мартин Георгиев/, Борислав Джарнавлиев, Огнян Брайнов, Мартин Иванов, Живко Парашкевов /капитан/, Стефан Митев, Мирослав Георгиев /Владимир Перчемлиев/, Мартин Недков, Динко Станчев, Сонер Хюсеин.

Съставът на „ Хитрино “: Харун Якубов, Енес Кахриев, Йордан Йорданов, Явор Тодоров, Младен Младенов, Христо Александров, Ивелин Василев, Максим Недев /капитан/, Христо Станчев, Васил Христов, Даниел Желев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР