Локомотив Пловдив завърши 0:0 с Ботев Враца в двубой от

...
Локомотив Пловдив завърши 0:0 с Ботев Враца в двубой от
Коментари Харесай

Локо Пд и Ботев Враца не излъчиха победител

Локомотив Пловдив приключи 0:0 с Ботев Враца в дуел от 19-ия кръг, който се игра на " Лаута ". С този мач публично бе открита новата естрада " Бесика ".

Първата забавна обстановка пристигна в 11-ата минута. Матеус напредна по левия фланг и подаде към Петър Витанов. Халфът бе към мястото, където се извършва дузпа и шутира с десния крайник, само че високо над гредата.

Малко по-късно Витанов спря топката за Пиер Зебли и той насочи удар, който бе избавен от вратаря Костов. При добавката каританът Димитър Илиев прати топката в мрежата, само че попадението вярно бе анулирано поради засада.

В 58-ата минута гостите можеха да открият резултата. Маринов шутира от границата на наказателното поле, само че топката се удари в тялото на различен футболист и се насочи към вратата. Излезлият леко напред Динко Хоркаш обаче сподели отличен инстикт и мазета в корнер.

Малко по-късно Джовани изведе Бабакар Дион самичък против вратаря, само че нападателят загуби равновесие и не съумя да насочи мощен удар.

До края на дуела Джовани опита 3-4 пъти да обстрелва вратата на Ботев, само че вратарят Красимир Костов се намесваше съответно. Шут на Ивайло Димитров - Косъма мина на педя над гредата, а един път удар на Димитър Илиев от 8-9 метра бе блокиран от бранител на гостите.

По този метод „ черно-белите “ остават на четвърта позиция в класирането с актив от 34 точки, с 2 повече от петия Славия, до момента в който Ботев (Враца) излезе еднолично на 12-то място в подреждането с 16 пункта, изпреварвайки с точка отбора на Септември.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР