Локомотив Пловдив започна с победа пролетния полусезон в родната Първа

...
Локомотив Пловдив започна с победа пролетния полусезон в родната Първа
Коментари Харесай

Локомотив Пд обърна Арда за успешно начало на пролетния полусезон в Първа лига

Локомотив Пловдив стартира с победа пролетния полусезон в родната Първа лига, надигравайки с 2:1 като посетител Арда Кърджали в среща от първия кръг след подновяването на родното състезание.

На " Арена Арда " мачът стартира по желан метод за домакините, които откриха резултата още в 5-ата минута посредством Абубакар Тунгара, който наказа груба неточност на вратаря на пловдивчани Динко Хоркаш.

" Черно-белите " обаче реагираха на този процес и 18-ата минута Мартин Райнов осъществя за 1:1, само че видя по какъв начин попадението му бива анулирано след интервенция на ВАР.

Малко след половин час игра Бабакар Дион получи положително центриране от Евандро и с удар от границата на вратарското поле изравни резултата. Любопитното е, че и този гол в началото не бе засечен, само че в този случай системата ВАР влезе в приложимост, с цел да подскаже, че позицията на Дион е постоянна и по този начин паритетът в Кърджали беше възобновен.



Пълният поврат в интерес на гостите стана факт след почивката, когато в 69-ата минута центриране на Ангел Лясков бе спряно с ръка от Пламен Крачунов и по този начин " смърфовете " получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана Евандро и с невъзмутимо осъществяване в центъра на вратата и по този начин донесе триумфът за футболистите на Александър Томаш.

С тази победа Локомотив Пловдив се върна на 4-ото място в класирането с актив от 41 точки, до момента в който момчетата на Александър Тунчев 7-и с 31 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР