Локомотив Пловдив загуби с 1:2 от Славия в мач от

...
Локомотив Пловдив загуби с 1:2 от Славия в мач от
Коментари Харесай

"Локомотив" Пловдив загуби от "Славия", грозни сцени на "Лаута"

" Локомотив " Пловдив загуби с 1:2 от " Славия " в мач от деветия кръг на Първа лига. Поражението, задълбочило рецесията при " черно-белите ", стана пред притежателя на клуба Христо Крушарски. Вратарят на гостите Антонис Стериакис пък бе замерян с бутилки и твърди предмети от почитателите на домакините и това принуди съдията Ивайло Стоянов да спре играта, до момента в който ситуацията на стадиона се възстановява.

Дебют за домакините направиха новите им попълнения Муса Мохамед и Халед Аяри.

" Черно-белите " започнаха по-активно и още в 3-ата минута Поуло Серджо излезе самичък против вратаря на гостите, само че прати топката в навън. Пет минути по-късно Симеон Райков центрира от фаул, Пламен Николов стреля с глава, само че неопределено. Надмощието на продължи и в 11-ата минута след следващата им офанзива Симеон Райков излезе на комфортна позиция, само че прояви неакуратен мерник.

" Белите " се окопитиха и в 22-ата минута след неточност в отбраната на противника Стефан Велев стреля неопределено от 25 метра. След две минути Веселин Марчев, която обаче прати топкатанад вратата след бърза офанзива на домакините. В 30-ата минута Симеон Райков получи жълт картон, симулирайки за дузпа. Три минути по-късно съотборникът му Ванчо Траянов излезе на комфортна позиция, само че стреля неопределено. Гостите проведоха рискова офанзива в 37-ата минута, когато след самостоятелна акция Емануел Мба подаде на намиращия се в преференциална позиция Иван Минчев, който обаче се оказа в състояние на засада, само че и ударът му се оказа неакуратен. Секунди преди почивката Симеон Райков извърши директен свободен удар, само че прати коженото кълбо в стената от противникови играчи.

Второто полувреме стартира чудесно за футболистите на " Славия ", които поведоха в резултата. В 47-ата минута след неточност на ванчо Траянов Галин Иван откри резултата за 0:1.

Две минути по-късно Иванов излезе на комфортна позиция след пас на Стефан Велев, само че пропусна да вкара втори гол. Домакините се окопитиха и бързо изравниха. В 56-ата минута Веселин Марчев стреля, Юлис Ндонг мазета, само че топката попадна в Парвиз Умарбаев, който означи за 1:1. Двуострата игра продължи и в 63-ата минута Ивайло Марков насочи удар с глава, само че Стериакис мазета топката.

В 69-ата минута Галин Иванов изскочи на комфортна позиция, стреля, само че право в ръцете на Илко Пиргов. Три минути по-късно Пламен Крумов центрира Парвиз Умарбаев стреля, само че топката излезе в навън. В 73-ата минута съдията Ивайло Стоянов спря мача, откакто към Антонис Стериакис полетяха дървени и железни предмети и бутилки. Наложи се притежателят на " Локомотив " Христо Крушарски да отиде при почитателите, с цел да успокои ситуацията и мачът да продължи.

В 81-ата минута Пламен Николов събори в наказателното поле Калоян Кръстев и реферът отсъди дузпа в интерес на гостите. Ивайло Димитров бе прецизен от бялата точка и " Славия " поведе с 1:2.

Реферът Ивайло Стоянов даде шест минути продължение на постоянното време, само че и това не оказа помощ на домакините, които инкасираха нова загуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР