Локомотив Пловдив загуби с 1:2 домакинството си срещу Лудогорец, като

...
Локомотив Пловдив загуби с 1:2 домакинството си срещу Лудогорец, като
Коментари Харесай

Лудогорец пречупи Локомотив Пд в последната минута

Локомотив Пловдив загуби с 1:2 семейството си против Лудогорец, като гостите се добраха до триумфа в последната минута на мача.

Разградчани първи сътвориха заплаха пред вратата на съперника. Квадво Дуа от комфортна позиция стреля неопределено. В 15-ата минута Мичи Нтело от отбора на " смърфовете " не съумя да се разпиша след неточност в защитата на противника. Бърнард Текпетей откри резултата за първенците в 30-ата минута с мощен шут отвън наказателно поле. " Черно-белите " изравниха единствено след пет минути с гол на Мичи Нтело след центриране на Бабакир Дион. Пловдивските почитатели сътвориха необикновено атмосфера на стадиона с бурната поддръжка на своите любимци.

Гостите започнаха по-активно и втората част. В 53-ата минута Бърнард Текпетей излезе на преференциална позиция, само че прати топката в навън. Две минути по-късно той изскочи самичък против Кристиан Томов и стреля, само че вратарят на локомотивци избави.
Домакините отвърнаха с рискова офанзива в 67-ата минута. Тогава В 67-ата Мичи Нтело нахлу в наказателното поле и стреля, само че вратарят на съперника Серджио Падт съумя да избие коженото кълбо. Шампионът беше покрай втори гол в 82-ата минута, само че Оливие Вердон улучи гредата след удар с глава. Разградчани натиснаха и Диниш Алмейда означи победното попадение в последната минута на срещата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР