Локомотив (Пловдив) загуби от Младост (Лучани) с 1:3 в поредна

...
Локомотив (Пловдив) загуби от Младост (Лучани) с 1:3 в поредна
Коментари Харесай

Сърби повалиха Локомотив в Турция

Локомотив (Пловдив) загуби от Младост (Лучани) с 1:3 в поредна инспекция, която се организира в Турция. Попаденията осъществиха Никола Йоич (13, 46), Марко Мирич (44) и Ерик Сорга (84-дузпа).

Първата забавна обстановка в мача пристигна в осмата минута. Джовани откри доста добре Ивайло Димитров, който се озова на комфортна позиция, само че нападателят стреля на сантиметри от задачата.

В 13-ата минута сръбският отбор откри резултата. Марко Мирич пусна майсторски пас към Никола Йоич, който наказа стража на Локомотив с прецизен изстрел от точката на дузпата.

В 44-ата минута " смърфовете " направиха неточност в центъра на терена, от която футболистите на Младост се възползваха оптимално. Адамович лиши топката и изведе Марко Мирич, който с десния крайник матира Кристиан Томов.

Втората част стартира, както приключи и първото полувреме - кошмарно. Резервата Илко Пиргов позволи груба неточност, която мигновено бе матирана от Никола Йоич, който от близка отдалеченост заби своя втори гол в контролата.

В 84-ата минута Неманя Кош бе изпъден от основния арбитър, който отсъди и дузпа. Зад топката застана Ерик Сорга, който откри сметката си за Локомотив.

В последните секунди футболист на " сините " насочи рисков изстрел от директен свободен удар, само че Илко Пиргов се оправи със обстановката.
 Промяна в програмата на Локомотив (Пловдив) в Турция
Промяна в програмата на Локомотив (Пловдив) в Турция

" Черно-белите " ще изиграят още една контрола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР