Локомотив Пловдив загуби от Дунав с 0:1 в мач от

...
Локомотив Пловдив загуби от Дунав с 0:1 в мач от
Коментари Харесай

Исмаил Иса не спира да бележи за Дунав

Локомотив Пловдив загуби от Дунав с 0:1 в мач от 30-ия кръг на Първа лига, който се игра на градския стадион в Русе. " Черно-белите " започнаха мача единствено с трима българи в титулярния състав, което не се е случвало в никакъв случай в досегашната история на клуба. Исмаил Иса откри резултата в 36-ата минута - след центриране отляво на Божидар Васев, топката се отклони от защитник на гостите, удари в гърдите Иса и влезе в мрежата на Милина.

В 52-та минута играчите на Локо имаха искания за дузпа - при центриране в наказателното поле на " драконите " топката срещна ръката на Христо Попадийн, реферът Ангел Баялцалиев обаче не видя неправилни дейности и остави играта да продължи.

Бившият " смърф " Карагарен получи топката на границата на наказателното поле в средата на второто полувреме, пусна я към намиращия се в непосредставена непосредственост Юлиян Ненов, който шутира, само че коженото кълбо срещна гредата. В края на мача Дyнав бе покрай втори гол, само че домакините пропуснаха преференциално състояние. Карагарен получи и червен картон в последните минути.

Дунав:  Мартин Луков, Божидар Васев, Мартин Ковачев, Петър Патев, Христо Попадийн, Красимир Станоев, Юлиан Ненов, Насим Зитоуни, Васил Шопов, Бирсент Карагарен, Исмаил Иса.

Локо (Пд): Антони Милина, Стивън Езе, Мустафа Абдулахи, Муса Мухамед, Юрица Булят, Ванчо Траянов, Веселин Марчев, Янко Ангелов, Димо Бакалов, Анте Аралица, Филип Михалевич.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР