Локомотив Пловдив успя да победи с 2:1 Черно море в

...
Локомотив Пловдив успя да победи с 2:1 Черно море в
Коментари Харесай

Локо доближи Черно море на точка след 2:1

Локомотив Пловдив съумя да победи с 2:1 Черно море в семейството си от 34-ия кръг на efbet Лига. " Смърфовете " сложиха точка на отрицателната си серия от три следващи загуби и оставиха борбата за петото място в елита за последния кръг. Именно тези два тима си я оспорват, като варненци са с 54 точки, до момента в който пловдивчани към този момент имат 53 зад тях.

Десет минути след началото на дуела Велислав Василев проби отлично отдясно и нахлу в наказателното поле. Вместо да стреля обаче, младият футболист потърси композиция с Едгар Пашеко, който бе на далечната греда, само че Джовани Трупе застана на пътя на топката и пресече подаването.

В 18-ата минута Василев още веднъж направи пробив от дясното крило към центъра и стреля с левия си крайник от към 22-23 метра, само че Динко Хоркаш избави.

Локо Пловдив сътвори доста положително състояние в 30-ата минута. Джовани центрира добре от директен свободен удар, намирайки Хорхе Сегура на границата на вратарското поле, само че ударът с глава на бранителя мина около левия непряк дирек на вратата, защитавана от Георги Георгиев.

Така се стигна до 37-ата минута, когато Бабакар Дион пусна топката в наказателното поле, където Росен Стефанов ритна в крайници Димитър Илиев, който падна на земята. Съдията Георги Давидов не отсъди дузпа, а от ВАР не коригираха решението му и играта продължи. В 43-ата минута след неточност на Виктор Попов, Георги Каракашев му лиши топката и поде контраофанзива. Последва пас на лявото крило към Джовани, само че неговото центриране бе блокирано от Цветомир Панов.

Втората част стартира с замяна на положения, които обаче не заплашиха изключително нито Динко Хоркаш, нито Георги Георгиев.

Така се стигна до 52-ата минута, когато влезлият като запаса младеж на Локомотив Петър Андреев направи страховит пробив по дясното крило, и
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР