Локомотив (Пловдив) ще подпише договор с Александър Иванов - син

...
Локомотив (Пловдив) ще подпише договор с Александър Иванов - син
Коментари Харесай

Синът на Гонзо подписва с Локомотив

Локомотив (Пловдив) ще подпише контракт с Александър Иванов - наследник на спортния шеф на клуба -Гонзо. Младият нападател тренира с железничарите цялата зима. Той оставя повече от положителни усещания в треньора. До момента 21-годишният състезател взе присъединяване във всички контроли на черно-белите. Очаква се през днешния ден да бъде на терена в следващата инспекция от 14:00 часа против.

През есента Александър бе част от аматьорския, който играе ролята на спътник на " Смърфовете ". В първите спаринги Иванов действаше като титуляр на върха на офанзивата паралелно до капитана. Причината бе, че титулярният таран лекуваше травма. Александър се показа безапелационно и точно поради това ще получи предложение за контракт.

Наред с това Иванов е млад и перспективен и има още къде да развива качествата си. Споразумението ще го остави на " Лаута " за пролетния полусезон, а за какво не и за по-дълго. В Локомотив са наясно, че ще им трябват повече играчи, в случай че желаят да се борят сполучливо на два фронта - рълвенствотои Купата на България. Те са втори във краткотрайното класиране - на 6 точки зад водача и с еднакъв актив с. На 1/8-финалите за купата отборът среща (Петрич), като мачът е на 1 март от 17:30 часа на " Лаута ".

До момента Локо има единствено едно ново попълнение - британския ляв халф-бек Конър Роуън. Александър Иванов ще е второто. Засега опитите на Георги Иванов да притегли още един нападател удрат на камък.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР