Локомотив (Пловдив) ще има представители на предстоящия лагер-сбор на националния

...
Локомотив (Пловдив) ще има представители на предстоящия лагер-сбор на националния
Коментари Харесай

Локо се похвали с двама национали

Локомотив (Пловдив) ще има представители на идния лагер-сбор на националния тим на България до 19 години (родени 2002-а година). Това са Кристиан Томов и Даниел Димитров, които получиха предложения от селекционера на тази възраст Ангел Стойков.

Двамата са неизменими титуляри в юношите старша възраст на " черно-белите " с треньор Васил Гърков. Вратарят и полузащитникът направиха през този сезон и своя дебют в професионалния футбол.

Кристиан Томов записа своите първи минути в срещата за Купата на България против ЦСКА 1948, а Даниел Димитров игра в последните два мача на " черно-белите " в efbet Лига - против ЦСКА-София и Левски.

Томов е от Пловдив, а Димитров от Бургас и започва кариерата си в Черноморец, откъдето е притеглен в Лудогорец дружно с още 6 момчета, приключили 10-и на Световната купа Данон в Бразилия през 2015-а година. " Лъвовете " се събират на 21 юли въз основата в Бояна, където ще проведат подготвителен лагер и ще изиграят една другарска среща. efbet Лига 31 кръг, неделя 12 юли  Левски 1:2краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР