Локомотив (Пловдив) разгроми с 5:2 Арда в мач от петия

...
Локомотив (Пловдив) разгроми с 5:2 Арда в мач от петия
Коментари Харесай

Акрапович след разгрома: Тренирахме в 7:30 часа сутринта, за да се събудим, това е ключът

Локомотив (Пловдив) разгроми с 5:2 Арда в мач от петия кръг на efbet Лига, а след срещата наставникът на смърфовете Бруно Акрапович сподели на какво се дължат положителните игри и резултати на тима от началото на сезона.

“Говорих с тима, че би трябвало да тормозим противника, да създадем хубава преса. Направихме го доста пъти. Накарахме Арда да сгреши и вкарахме хубави голове. Играчите са готови, работихме доста. Резултатът се вижда. Правим хубава преса, темпото е положително, нямаме контузени. Трябва да продължим по същия път.

Много е значимо да знаеш коя тактичност може да играе тимът. Анализираме доста, работим доста. Днес имахме подготовка в 7:30 часа, с цел да се събудим. Това е ключът - да работиш доста и да вярваш в себе си”, сподели Акрапович, след което разяснява и идния мач на смърфовете в Лига Европа против Страсбург.

“Показахме в първия мач, че имаме качество. Бяхме равностойни. Страсбург ще употребява друга тактичност на реванша. Няма да отидем със боязън. Ако имаме късмет, ще опитаме да продължим напред.
Играем с оптимално две докосвания. Имаме футболисти като Митко Илиев и Жоро Илиев, които да го вършат. Това е модерният футбол. Започваме да играем по този начин и със мощните отбори”, добави Акрапович. efbet Лига 5 кръг, неделя 11 август  Арда (Кърджали) 2:5краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР