Локомотив Пловдив разби с 3:0 Верея в мач от четвъртия

...
Локомотив Пловдив разби с 3:0 Верея в мач от четвъртия
Коментари Харесай

Второ поредна победа за "Локо" Пловдив

" Локомотив " Пловдив разруши с 3:0 " Верея " в мач от четвъртия кръг на Първа лига. Това бе първата домакинска победа на " черно-белите " в новото състезание на фона на продължаващото опълчване сред почитателите на отбора и притежателя на клуба Христо Крушарски.

Домакините започнаха по-агресивно и в 7-ата минута Стивън Езе опитва задна ножица, само че топката излезе в навън. Натискът на " черно-белите " даде резултат и в 17-ата минута Абделхаким Буна надбяга бранителите на противника и откри резултата за 1:0.
" Етър " и " Черно море " поделиха точките Отмениха гол на гостите
Феновете на " Локомотив " пък извадиха транспарант, с който приканиха спортния шеф на клуба Чавдар Цветков да напусне.

В 25-ата минута Бирсент Карагарен центрира остро, само че бранител на противника почисти топката. Три минути по-късно Станислав Маламов проби рисково, само че стреля неопределено.

В 32-ата минута ситуацията на гостите са утежни, откакто бранителят Иво Иванов получи червен картон поради нарушаване против откъсващия се Валим Посинкович. Парвиз Умарбаев осъществя отсъдения директен свободен удар за домакините за 2:0.

До края на полувремeто и двата противника не заплашиха вратите си и се отдръпнаха на отмора при задатък от два гола изгода на " смърфовете ".

" Железничарите " стартираха по-силно и през втората част и в 48-ата минута Георги Георгиев отрази удар на Валим Посинкович.

" Заралии " се окопитиха и в 57-ата минута Ангел Максимов стреля, топката се отби в крайници на защитник на противника, само че Мартин Луков я хвана.

В 74-ата минута Емир Ахмед фаулира Анте Аралица в наказателното поле на гостите и съдията Драгомир Драганов отсъди дузпа. Зад топката застана влезлият на промяна Симеон Райков, който се разписа за 3:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР