Локомотив Пловдив пропусна шанса да си върне Лукас Масоеро за

...
Локомотив Пловдив пропусна шанса да си върне Лукас Масоеро за
Коментари Харесай

Ненужен в Локо подписа с новак от елита на Русия

Локомотив Пловдив пропусна шанса да си върне Лукас Масоеро за новия сезон. Аржентинецът, чийто контракт изтече в края на предишния месец, подписа договор с новака в съветската Сепур лига Нижни Новгород.

Масоеро опитва да се уреди в противника на Лудогорец в Шампионска лига Шахтьор Солигорск, само че изискванията там не бяха по усета му. Аржентинецът се върна в Пловдив и опитва да преподпише с черно-белите. Шефовете на вицешампиона на България обаче го раздадоха афектирани и и отхвърлиха.

" Имах страховит сезон. В българското състезание заехме второ място, въпреки че не беше елементарно. Освен това в Лига Европа изиграхме мач с огромен клуб като Тотнъм. Чувал съм доста за съветския футбол. През последните години доста аржентински футболисти започнаха да играят в Русия. Знам, че Нижни Новгород ще дебютира в елитната дивизия. Ще се веселя да оказа помощ на новия си тим. Това ще бъде съществено предизвикателство за мен. Ще се пробвам да направя всичко по силите си, с цел да се покажа почтено през идващия сезон “, съобщи Масоеро при представянето си в Русия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР