Локомотив (Пловдив) продължава с подготовката си за реванша срещу Славия

...
Локомотив (Пловдив) продължава с подготовката си за реванша срещу Славия
Коментари Харесай

Локомотив с кадрови проблеми преди мача със Славия

Локомотив (Пловдив) продължава с подготовката си за реванша против Славия от плейофите за Лига Европа Срещата ще се играе 13 (май) на националния стадион " Васил Левски " в София, а " черно-белите " имат преднина от 3:1 в първия мач.

Проливните дъждове в Пловдив принудиха " железничарите " да проведат своето занятие на изкуствения терен на " Лаута ". Няколко играчи пропуснаха тренировката, а други се готвеха на омекотен режим.

Димитър Велковски е с разтежение и не взе присъединяване в заниманието. Нападателят Анте Аралица има контузия в глезена и тренираше самостоятелно, като въртеше обиколки на изкуственото игрище. Защитникът Асен Георгиев тренираше във фитнеса, откакто от една седмица възобнови занимания с тима. Наказан за идната среща със Славия е халфът Игор Банович.

Вратарят Илко Пиргов претърпя сполучлива интервенция на коляното и се чака да бъде изписан този уикенд. Първоначалните прогнози бяха, че той ще може да се възвърне до месец. След втори обзор се разбра, че Пиргов е със скъсана предна кръстна връзка и ще отсъства в идващите 6 месеца от терените.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР