Локомотив Пловдив продължава да е едноличен лидер във временното класиране

...
Локомотив Пловдив продължава да е едноличен лидер във временното класиране
Коментари Харесай

Локо гази Етър, 8-а поредна победа

Локомотив Пловдив продължава да е едноличен водач във краткотрайното класиране след 8-ма поредна победа в efbet Лига, този път като посетител на Етър в Търново – 1:0.

Втори гол на смърфовете бе анулиран поради тънка засада.

Черно-белите са към този момент е с 25 точки против втория – Черно море, като моряците имат 23 на сметката си.

Трети е Левски София.

Единственото попадение в мача бе дело на бразилеца Евандро, който се разписа със страховит фалцов удар в осмата минута на добавеното време на първата част.

Домакините играха с човек по-малко, откакто в 27-ата пряк червен картон получи капитана им Мариян Иванов. Той събори Георги Минчев и първо получи единствено жълт картон, само че след ВАР обзор Ивайло Ненков промени решението си.

Впоследната минута на постоянното време на първата част пък халфът на Локомотив Пловдив – Христо Иванов, пострада съществено и бе откаран с кола за спешна помощ. Вратарят на Етър – Мартин Величков, боксира топката право в лицето на футболиста на гостите, а по-късно падна върху него.

След оказаната му здравна помощ на терена, Иванов се изправи, само че незабавно бе заменен и се затъпи към колата за спешна помощ, която го откара за обширен обзор в болничното заведение във Велико Търново.

В идващия кръг Локомотив Пловдив приема Славия, а Етър, който е единствено с 4 точки в актива си на 14-а позиция, гостува на Левски на Герена.

Видео от най-интересното:

https://gong.bg/bg-football/multimedia/video/evandro-izvede-lokomotiv-plovdiv-napred-sled-strahotno-izpylnenie-v-kraia-na-pyrvoto-poluvreme-754059

https://gong.bg/bg-football/multimedia/video/gol-na-babakar-dion-beshe-otmenen-zaradi-zasada-754067

https://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/multimedia/video/gredata-poprechi-na-dzhovani-da-udvoi-predninata-na-lokomotiv-plovdiv-754068
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР