Локомотив Пловдив приема ЦСКА 1948 в мач от 12-ия кръг

...
Локомотив Пловдив приема ЦСКА 1948 в мач от 12-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Локо Пд - ЦСКА 1948, съставите

Локомотив Пловдив приема ЦСКА 1948 в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Срещата на „ Лаута ” стартира през днешния ден в 15:00 часа и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от дуела.

„ Смърфовете ” се намират в чудесно въодушевление, откакто преди паузата разрушиха с 3:0 вкъщи Черно море. Отборът на Александър Томаш се намира в серия от три следващи триумфа, като преди този момент се наложи с 1:0 над Септември София като посетител и удари градския противник Ботев с 1:0.

„ Черно-белите ” са със 100% актив вкъщи от началото на сезона – 5 победи от 5 мача.

Амбициите на ЦСКА 1948 също са високи. Столичани обаче са неуверени в гостуванията си и през днешния ден ще проличи дали Любослав Пенев е съумял да промени манталитета на тима си надалеч от Бистрица. Тимът отстъпи в последните си две визити – 0:2 от Ботев Пловдив и 1:2 от ЦСКА.

Александър Томаш няма да може да разчита на контузените Луан и Евандро. Очаква се на вратата да бъде Динко Хоркаш,а в центъра на защитата още веднъж да бъдат младоците Мартин Паскалев и Тодор Павлов. В предни позиции ще се разчита на намиращите се в отлична форма Бабакар Дион и Бирсент Карагарен, както и на Димитър Илиев и Преслав Боруков.

В състава на „ алените ” няма контузени и осъдени играчи и Любослав Пенев ще може да заложи на най-хубавото. Очаква се офанзивата да поведе Евгений Сердюк, а в предни позиции да му оказват помощ Радослав Кирилов и Георги Русев.

Локомотив Пловдив - ЦСКА 1948 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Локомотив Пловдив : Хоркаш; Матеус, Паскалев, Павлов, А. Василев; Зебли, Витанов; Дион, Д. Илиев, Карагарен; Боруков;

ЦСКА 1948 : Наумов; Джонатан, Даскалов, Елитон, Лясков; Чочев; Р. Кирилов, Умарбаев, Охене, Топузов; Сердюк;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР