Локомотив (Пловдив) приема тима на Ботев (Враца) в среща от

...
Локомотив (Пловдив) приема тима на Ботев (Враца) в среща от
Коментари Харесай

Локомотив и Ботев кръстосват шпаги в първия мач на Трибуна Бесика

Локомотив (Пловдив) приема отбора на Ботев (Враца) в среща от 19-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е финален от неделния ден и е предстоящ с огромен интерес от почитателите на пловдивчани, които ще имат опцията да посетят за първи път новата естрада „ Бесика “. Мачът стартира в 16:45ч.

Новият бранш за почитателите на Локомотив ще приюти огромна част от последователите, откакто в края на предходната година бе съборена естрада „ Спортклуб “, а работата по Южния бранш продължава с цялостна мощ. 

През зимата възпитаниците на Александър Томаш не демонстрираха най-хубавото си лице и позволиха няколко загуби от Динамо Тбилиси, Младост Лучани и Хебър. В същото време отборът беше изоставен от много футболисти, измежду които са водачът Бирсент Карагарен, Раян Бидунга, Преслав Боруков, Александър Василев, Луан, Евандро и Христо Иванов. Христо Иванов от Арда, Денислав Александров, Педриньо, Ерик Сорга и Джовани Трупе укрепиха „ черно-белите “. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
От своя страна Ботев (Враца) идва в Пловдив с мисъл за трите точки, които ще оказват помощ на отбора в борбата му за оцеляване в елита. Воденият от наставника Даниел Моралес отбор се укрепи в последните дни с някогашния футболист на Локомотив Момчил Цветанов. Чико обаче няма да бъде разполагаем на врачани за днешния мач. 

В дните преди мача врачани организираха 5-дневен лагер в Стара Загора, защото снегът и студеното време под Околчица не позволяваха естествен подготвителен развой. Новите попълнения Лукас Брамбила и Маркос Мажуга ще бъдат разполагаем на Моралес за срещата. 

Efbet Лига, 19 кръг: 

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - БОТЕВ (ВРАЦА) 

Вероятни сформира: 

ЛОКО: Хоркаш, Томашевич, Петрович, Павлов, Матеус, Зебли, Витанов, Александров, Дион, Илиев, Сорга 

БОТЕВ: Костов, Фераресо, Фелипе, Меси, Мендоса, Рапнуи, Георгиев, Сербер, Гаврилов, Маринов, Переа 

Стадион: " Локомотив ", Пловдив 
Съдия: Станислав Тодоров 
Начало: 16:45 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР